fredag 21. juli 2017

P4 logo

P4 logo

Det ender med at Schau må holde barn og bli tatt bilde ved signeringen. For information regarding. I Else obarn sjekker hun ut alle måter å bli forelder på, og møter. GODE RÅD – FRA TO MENN MED LAV UTDANNING. Antonsen har plukket ut 1ord etter . This performance will be in Norwegian.


P4 logo

Barnas konserthus: Minidisco. Tommy Steine er så ekkel - TV-program - VG Nett Debatt vgd. Jeg burde vært mer presis her. Fra Atle , Bår Harald og John på Oslo Spektrum den 24. Jeg eier ikke noen rettigheter.


Det er ikke uten grunn at barn av skuespillere gjerne velger seg i . I rollen som en ung . Hva skjer i Innlandet? Se arrangementskalenderen for Gjøvik, Lan Toten, Hønefoss, Hadelan Ringerike og Ringsaker. Nå lurer Else Kåss Furuseth på om hun skal ha barn. Og er det forresten sikkert at barn er meningen med livet?


P4 logo

TVNorge - denne gangen skal det handle om å få barn. Jeg har jo hele tiden tenkt at jeg skulle stikke innom, og så har . Han har vunnet komiprisen fire ganger, spilt i et stort antall filmer og tv-serier. Lillehammer, Maihaugvegen Oppland.


Johan Golden får barn nå! Golden er opptatt med viktigere ting enn å snakke med P4. Teaterkurs for barn og ungdom. Marve Fleksnes er tilbake.


P4 logo

Like klønete, og like sjarmerende – men denne gang i en yngre utgave. Ullern-gutten Reidar Fredrik er . Han synger gjerne opera – for eksempel . Kilden Kultur presenterer: Gode råd fra to menn med lav utdanning. Fra alle kanter strømmer det på med råd om . Atle og Bård har i en årrekke gitt oss herlige latterkramper både på TV, standup- og showscenen.


Men de beste rådene får du selvsagt fra de som gir flest. Og ingen gir flere råd enn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg