mandag 10. juli 2017

Best i test selvbruning 2019

Best i test selvbruning 2019

Hvilke selvbruning gir den fineste fargen og holder best ? Det aller beste er å spraye deg før du legger seg, så dusjer du av overflødig . Vi som jobber på NordicFeel har testet flere selvbruninger og har satt sammen en liste med våre topp 5. Best i test selvbruning. Se hvilken selvbruningskrem som ble best i test her. Har du veldig tørr hud. Vi har testet selvbruningskrem. Selvbruning for ansikt fra Matis , 2kr.


Best i test selvbruning 2019

Den beste selvbruningen til hjemmebruk. Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i selvbruning. Høy SPF og selvbruning er en uslåelig sunn kombinasjon for huden i sommer. Dermatologisk testet. I dag velger stadig flere å benytte seg av selvbruning i stedet for å utsette seg selv for solens skadelige stråler.


Ofte finner man det samme produktet i flere ulike “ best i test ”, og det å velge ut et produkt som stadig. Ved å gjøre dette oppnår du det absolutt beste resultatet! Her er våre aller beste selvbruningstips, som sikrer deg et vellykket resultat og lekker glød til festen. For å få en fin og jevn farge av selvbruning må du først ha en fin og jevn hud. Se tester av Nivea, SunSpa og Lancôme mfl.


Sidehar testet selvbruningskremer - les hvilke kremer du bør styre. Vi fulgte selvsagt tipsene for påføring av selvbruningskrem som er. Les her så finner du den beste kremen som passer for deg slik at du får fargen du . Huden blir ikke unaturlig brun, men du får en glød som etter en dag i solen med solfaktor.


For noen dager siden testet jeg alle disse selvbrunerene på en gang! Det var jo litt risikabelt siden jeg ikke visste så mye om styrken på fargene . AfKatarina Stenskytt Opdateret 30. Jeg har skrevet om blank selvbruning tidligere, med.


Er du på jagt efter en lækker sommerbrun glød? Jeg tenkte vise deg selvbruning rutinene mine, jeg er ekstremt opptatt. Og det beste av alt, når solpudderet vaskes av så beholder huden gløden! Passer best på hud som har opparbeidet litt farge.


Før du påfører ditt selvbrunings -produkt bør du eksfoliere huden nøye, slik at du blir. Tester ut KICKS sin nye self tanning mousse: Instant Bronzing selftan! LINK TIL PRODUKTET: . De beste selvbruningskremene. Se også for gode tilbud og for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg