mandag 17. juli 2017

Dyrlege prisliste

Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser. Her finner du prislisten til hver av våre klinikker. Det er ikke uvanlig at dyreeiere krysser kommunegrensene på jakt etter en bedre pris. En prissjekk før du drar til veterinær kan være et godt tips . Ingen av klinikkene VG kontaktet hadde lagt ut fullstendig prisliste på nettsidene. Eller er det at du føler deg komfortabel, og at dyrlegen er lett . Alle priser er veiledende og med forbehold om endringer.


Konsultasjon(min) 7,-. Utvidet konsultasjon (over min) . En oversikt over våre gjeldende rutinepriser per 01. For mer kompliserte utredninger og behandlinger er det vanskelig å gi et eksakt prisoverslag før vi har sett på dyret. Du vil alltid kunne snakke med veterinæren . Lurer du på hva de ulike tjenestene hos veterinær koster?


Sjekk prisene på behandling hos veterinær og bestill time i dag! Borgund Dyreklinikk tilbyr veterniærtjenester for hund og katt. Bestill time på telefon . Under følger noen av de vanligste prisene ved klinikken. Vennligst ta kontakt for pris ved operasjoner, tanntrekk eller sykdomsutredninger da pris på slike. Evidensia Volvat Dyreklinikk er en moderne, velutstyrt smådyrklinikk sentralt beliggende på Skøyen.


Bredt utvalg av behandlinger for kjæledyr. Evidensia Lørenskog Dyreklinikk tilbyr behandling innen tenner, operasjoner, utredninger og helseforebyggende behandling til ditt kjæledyr. Kloklipp (hver 5.kloklipp er gratis), kr 25-.


Våre priser – oppdatert per 13. Prisliste , Pris inkl. Man skal ikke robbes for å ta med kjæledyrene sine til dyrlegen , og derfor har vi rimelige priser på Stange Dyreklinikk.


Se pristabell på denne siden. Mange ser kun på pris. Blakstad forteller at mange kunder kun ser på prisen, uten å gå dypere inn i hva prisen omfatter.


Kvalitetssikringen på . Grunnvaksine valp, kr, 9,-. Hva tar dyrlegene rundt om kring i landet? Synes prisene har økt helt vanvittig de siste årene. Har du spørsmål om pris på andre behandlinger svarer vi gjerne på det.


Standard konsultasjon sykdom hos veterinær inkl helseundersøkelse: 7kr. Hos oss får du hver 4. I sykdomstilfeller kan det være vanskelig å gi en fast pris på forhån da det varierer hvor mye ti hvilken diagnostikk og hva slags behandling som kreves, men . Vaksine, hund og katt kr 72-. Utskriving av pass kr. Tjenester som tilbys er bl.


Utredning inntil min. Kontroll, Etterkontroll etter behandling, individuell pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg