mandag 11. april 2016

Voksen lærling

Fag- eller svennebrev som lærling. Voksne kan få opplæring på videregående skole og inngå lærekontrakt med lærebedrifter for å ta fag- eller svennebrev. I tillegg til lærlinger . Over telefon var daglig leder litt usikker hvordan lønnen er for en voksenlærling i forhold til en vanlig lærling da jeg er eldre og har andre krav.


Starte som voksenlærling. Flere resultater fra freak.

Er det noe tilsvarende her i Norge? Hvis du er over år kan du bli voksenlærling. Hvordan opplevde du dette?


Følte du deg for gammel, og ikke . Vi tar inn lærlinger i tradisjonelt lærlingeløp etter videregående skole, men vi har også svært god erfaring med å ta inn voksne lærlinger. I Oras tilbyr vi tre ulike . I bedriften får du både opplæring og praksis i et fag. Har arbeidsgiveransvar og skal inngå arbeidsavtale for læretiden.

Betaler lønn og ordner med forsikring. Noen omskolerer seg, og noen har nylig ankommet landet. Det er ikke bare 16-åringer som vil bli elektrikere. Nå har det begynt en voksenlærling i bedriften. Han har hatt år med allmenn og.


Hittil har du enten måttet ha fullført læretiden som lærling eller ha. Jeg begynte på kr. Mange voksne som ønsker å ta fagbrev, har lagt bort drømmen fordi . Dersom personen kvalifiserer for privatistordningen (tidligere §20), kan det ikke tegnes lærekontrakt som voksen lærling : En kan gå opp til teoretisk og praktisk . Fylkeskommunen der lærlingen , praksisbrevkandidaten, lærekandidaten eller.


Også voksne kan ha rett til videregående opplæring, dersom visse vilkår er . Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge. Bli lærling og ta fagbrev hos Midt-Norges største lærebedrift. Trondheim Kommune tilbyr gode læreplasser med engasjerte veiledere, kursdager og andre.


Lærling negldesigner. Normalt tilbringer du to år på skole og to år som lærling. Som lærling får du delta på ulike prosjekter, . Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.

Vil du bli lærling i byggenheten vår, kan du kontakte en av våre. Vi gir imidlertid også mulighet for læreplass for voksne som er over år. Voksenlærling – Én ordning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg