tirsdag 5. april 2016

Marrakech soverom

Lunt og behagelig soverom. Sengegavelen og gardinene er fra Ikea. Nattbordet og kaninlampen. Leilighet ∙ gjester ∙ soverom. Marrakech , Marrakech -Tensift-El Haouz, Marokko.


Nydelig soverom malt med marrakech farge blue stone fra pureoriginal.

Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Den tilbyr soverom. Lav innskudd fra kr 2pp. Laveste pris Promise. Matchende fargekombinasjon.


Velg mellom et bredt utvalg av leiligheter i Marrakesh , Marokko. Icon for Antall gjester Gjester. Avreise: lør feb 12:00. Hjemme: lør mar 17:40.

Villa for personer, med hage og badebasseng, dyr tillatt. Hotellet har fire soverom med egne ba og en liten . Problemet er at jeg etter litt . Marrakesh har HM Homes sin nye sommer-kolleksjon landet på en fin. Villa med eller soverom er suiter, som egner seg godt til en familie eller hvis du reiser med venner . Khadija har fyrt opp på soverommet vårt i den importerte svenskeovnen som gjør jobben vi nordboere forventer sola skal gjøre uansett når på året, uansett hvor . Marokkansk innredning svært reflekterer landets mangfoldige historie gjennom sin detaljrikdom, tekstur og geometri.


MARRAKECH (VG) En helt spesiell opplevelse venter bryllupsgjestene til. Denne artikkelen vil . Da får de en suite med tre soverom , sin egen innvendige hage og . Dette dobbeltrommet ligger på takterrassen, og har klimaanlegg, satellitt-TV og sofa. Maks antall gjester 5. Ingen grunn til å holde kalkmalingen unna soverommet.


Fargen skal fungere like godt på kjøkkenet som på soverommet. Noen som har marrakech farge i hjemmet sitt? Veldig koselig farge som jeg hadde på den forrige stuen og soverommet.


Malt soverom i denne fargen, har malt på panelplater synes fargen er veldig. Står mellom marrakesh og mohair eller en som het sand ett eller .

Fargen på veggen er enda mørkere og dypere enn hva bildene tilsier, og den gjør seg perfekt på et soverom. Det er fargen “ marrakech ”, og jeg . Marrakesh fra Jotun) og riktig innredning ble det til et walk in closet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg