torsdag 7. april 2016

Gratinerte poteter uten fløte

Fløtestuede poteter kan serveres til så mye, eksempelvis til roastbiff, kylling, kalkun og kokt skinke for å nevne noe. En grønn salatbolle ved siden av er meget. Kok opp fløte i en liten kjele. Trekk kjelen av platen fløten koker.


Finhakk hvitløk og tilsett i fløten sammen med salt og pepper. Husk at potetene trekker en del .

Tenkte først på fløtegratinerte poteter med et eller annet til, men så har vi ikke fløte og jeg orker ikke å dra i butikken bare for det. Jeg elsker fløtegratinerte poteter , og blir lett provosert hver gang jeg leser at det er superenkelt å lage. Jeg har prøvd mye: Melk-og- fløte -blanding, bare fløte , mye fløte , lite fløte , koke potetskivene i flø.


Men alltid uten hvitløk. Helmelk i fløtegratinerte poteter ? Trenger oppskrift- gratinerte poteter. Forhåndsteke gratinerte poteter innlegg 25. Fløtegratinerte poteter innlegg 26.


Flere resultater fra forum.

For å få myke og gode potetskiver koker jeg først disse i litt fløte. Et veldig smakfullt alternativ til fløtegratinerte poteter , og en fin variasjon til potetsalaten som gjerne følger sommermaten. Strø over halvparten av hvitløken, salt og pepper, og hell over fløte til det . Har tenkt å lage gratinerte poteter i morra, men vil helst lage dem uten fløte. Dvs smaker det noe godt eller blir det bare tull? Legg potetene og løken i en vid kasserolle og hell over fløten.


Ingen mesterkokker har et kjøkken uten en ildfast form. Denne gangen er det en ny vri på fløtegratinerte poteter , nemlig fløytegratinerte søtpoteter! For laktosefri variant bruker du laktosefri fløte og laktosefri melk. Lag klar formen uten ost dagen eller morgonen før.


Fram fra glemselen De fløtegratinerte potetene har ikke lenger den. Heldigvis er det mulig å korte ned på tiden uten at det går utover smaken. Hvis du ikke ønsker å. Ha på salt og pepper og hell fløte over.


Hell litt fløte over det første laget, hiv på et tynt lag med raspet ost og ha på . Det er ikke bare, bare å lage gode fløtegratinerte poteter. De skal ikke være for tørre og de skal for all del ikke drukne i en fløtesaus – eller det . I denne filmen viser Bent Stiansen deg hvordan du lager fløtegratinerte poteter.

Oppskriften finner du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg