tirsdag 5. april 2016

Salg av elgkjøtt 2018

Elgkjøtt fra Dullum Slakteri. Spesialtilbud på kilos elgpakke. Jeg har i år fått tilbud om å kjøpe ferdig foredlet elgkjøtt.


Tidligere år har vi vært med på å dele et halvt dyr og foredlet det selv. Hva tar dere for elgkjøtt ?

Matprat innlegg 24. Storviltjakt innlegg 26. Kistefos Viltkjøtt tilbyr elgstek, elgbiff, indrefilet og ytrefilet av elg , spekepølse av elg , hjortestek, reinsdyrkjøtt og annet viltkjøtt. Li-Vilt eller på et av våre mottakspunkt. Ved levering av elg.


Etter avsluttet elgjakt er utvalget av elgkjøtt i butikkene størst. Noe selges som ferskt i ferskvaredisk, mens det meste av elgkjøttet ligger i frysedisken.

Vi selger FAMILIE PAKKER med ELG kjøtt. Som inneholder steik, grytekjøtt, biff samt farse eller hakk. Allikevel bugner det ikke akkurat av elg og hjort i dagligvarekjedenes kjøttdisker, selv ikke i jaktsesongen.


Produktene vi har for . Vi pakker av og til en del mindre pakker med elg , dåhjort eller hjort. Pakkene er på 3-kg og prisen varierer med innhold. Ung okse, 2- 3kg kl. Per dags dato er det flokk på rund 1hjorten på gård.


Dyra blir foret med egen . Hvert år blir det påkjørt en del hjortevilt både på vei og jernbane i Grong, primært elg. Noe av dette kjøttet er fortsatt salgbart og skal kontrolleres av Mattilsynet . I tillegg kan du levere ferdig flådd og kvartet elg ved kontrollstedet på Smedstua, Dal. Den viktigste arenaen er gruppa Salg og kjøp av viltkjøtt, som siden starten i. Statskog SF har jaktfelt i de fleste av landets fylker unntatt i Finnmark. Jaktfeltene ligger ved kysten, i skogen og opp mot høgfjellet og snaufjellet.


Har kjøtt av elg , hjort og reinsdyr.

Selger elg , hjort og rådyr. Det er ikke mulig å kjøpe dette kortet, gyldigheten gikk ut 10. Det bugner ikke akkurat av elg og hjort i dagligvarekjedenes kjøttdisker,. Kurset skal gi deltakerne kunnskaper og holdninger omkring salg av jaktmuligheter og tilgrensende verdier og. Kurs i ettersøk på elg , hjort og rådyr.


Gode briochebrød er nå i salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg