torsdag 28. april 2016

Pai med kjøttdeig og potetmos

Krydret kjøttdeig dekket av digg potetmos er enkel og perfekt kosemiddag. Godt, mettende og veldig lett å lage. Du trenger omtrent en halvtime . Potetmos ble lagt som et lokk på toppen, og servert som en alt i én form.


Fyldig kjøttgryte av lam eller annen type kjøtt og med potetmos som gratineres på.

God og mettende pai med kjøttdeig. Paien passer godt når hele familien skal kose seg, enten det er til hverdags eller på lørdagskvelden. Hvis du ønsker å spare . En klassisk shepherd´s pie lages med kjøttdeig av lam, . Serverer du kjøttdeigpai med potetlokk, sammen med en frisk tomatsalat er du garantert å få besøk. Dekk kjøttblandingen med potetmosen. This Pin was discovered by Uzma M Hussain.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Fyll: Skjær gulrot, hvitløk og løk i terninger (kan også raspes). Her kommer oppskrift på en enkel og barnevennlig rett som kan varieres etter smak og hva du har tilgjengelig i kjøleskapet. Shepherds pie er slett ikke noen pai , men en kjøttstuing med et lokk av. Strø over hvetemelet og tilsett deretter kraft, kjøttdeig og laurbærblad.


Tilsett dl vann, småkok noen minutter. Stek og krydre grønnsakene. Ha i smurt ildfast form, strø over ost. Kjøttform med potetmoslokk. Har du prøvd middagspai før?


Rens og hakk vårløk og hvitløk og fres det i en stekepanne . Når kjøttdeigen nærmer seg ferdig, ha oppi løk, hvitløk og chili. Pastel de Papas, eller Chiliensk Potet Pai , en rett som ligner på Shepards Pie. Den stammer fra Storbritannia og Irlan men er blitt populær i mange land.


En tenker gjerne på pai når en hører navnet, men den har ingenting med pai å gjøre. Lavkarbo versjonen av potetmosen smakte veldig likt på potetmos ,. Imens kan du steke kjøttdeigen (i smør ved behov) i en stekepanne . Fordelen med denne ovnsretten er at den kan lages på forhånd og varmes opp når du vil spise.

Dersom du ikke har forsøkt det før . Begge består av en kjøttbase med potetmoslokk , men i cottage pai bruker. Brun 8g – kg kjøttdeig og fres grovhakket løk og finhakket . Gjeterens pai , er ovnsrett med kjøttsaus, dekket med et lokk av potetmos. Munkepai , oftere kalt Shephards pai er noe jeg og min søster har vokst opp med til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg