torsdag 14. april 2016

Trukket visdomstann

Når du har trukket en visdomstann , har du et åpent sår bakerst i munnen som trenger beskyttelse og stell for å unngå infeksjon som kan gi . Har du nylig trukket visdomstann ? Her finner du en oversikt over hva du bør tenke på i tiden etter behandlingen. Les mer og kontakt oss via vår . En visdomstann er en del av det permanente tannsett som består av 32. Hvis visdomstannen er fullt frembrutt, vil den bli trukket ut som andre tenner. De fleste må trekke visdomstann i løpet av livet. Ta kontakt med oss for hjelp.


Vi har spesialistene. Generelt: Fjerning av visdomstenner er et kirurgisk inngrep i kjevebenet. Mange pasienter vil få ubehagelige symptomer i form av smerter, hevelse og . Tannlegen opererte bort en visdomstann på venstre underkjeve for tre dager siden. Oerasjonen tok to timer. Visdomstenner er som andre tenner, og må ikke trekkes bare fordi de er visdomstenner.


Visdomstennene er en overflødig rest fra fortiden, men de fire store jekslene betydde at våre forfedre kunne tygge seg gjennom datidens grove . Visdomstannen er den bakerste tannen i tannrekken og den siste som . Mat i hullet etter trukket visdomstann innlegg 10. Trukket visdomstann - vondt! Kaffe etter trukket visdomstann innlegg 21. Flere resultater fra forum.


Smerter etter trukket visdomstann. Helse - VG Nett Debatt vgd. For noen uker siden fikk jeg betennelse i visdomstannen min nede, noe som var et rent smertehelvete. Når tenner er så løse eller ødelagte at de ikke kan repareres, må de trekkes for å unngå infeksjon og smerter.


Det tok dager med . De måtte mer ned i kjeven enn de trodde på forhån de slet med å få tak i tanna og sånt, så de sa det . Avhengig av hvilken bedøvelse du har valgt, får du litt nummenhet i tungen, leppene og kinn på den siden hvor visdomstannen er trukket. Eventuell refusjon fra HELFO trekkes fra regningen før du betaler. Har fjernet to visdomstenner , én oppe og én nede. Den ene ble trukket og den andre ble operert ut. Var ikke noe særlig smerter noen av . Har trukket visdomstann og er redd for blødning.


Hei igjen, takk for forrige svar! Er det også snakk om et så åpent sår når tannen . Dette vil gro igjen i fra bunnen og opp. Hei,Forrige onsdag morgen opererte jeg ut en visdomstann i underkjeven.


Etter tann er trukket vil vi plassere gassbindputer på det tomme området. Jeg har fulgt rådene i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg