torsdag 7. april 2016

Digitale magasiner

Digitale magasiner

Les magasinene dine når og hvor som helst. Prøv Wype gratis og få tilgang til populære tidsskrifter. Du kan laste ned og lese offline, lage bokmerker og dele med familie på inntil enheter. Mange leser bøker på nettbrett eller lesebrett.


Digitale magasiner

Men ikke alle er klar over at det også finnes et stort utvalg av papirløse blader og magasiner der . Din digitale bladhylle på nett og mobil! Tilgang til hele familien . Velkommen til dittmagasin. Vi søker etter å tilby våre kunder en rimelig vei inn på det digitale markedet for sine magasiner og kataloger. Digitaliser ditt arkiv. La publikasjonen din leve evig.


Merkur Grafisk kan bistå med å tilrettelegge for digitale utgivelser av din publikasjon. Egmont er i testfasen til en ny abonnementstjeneste som gir digital tilgang på alle magasiner publisert av forlaget. I utlandet har lignende . Adobe melder at de vil gjøre et verktøy for å lage digitale magasiner tilgjengelig for alle medieselskap.


Hos oss kan du få hjelp til å lage en APP eller en nettside, designe . Visuelle, tiltalende, digitale magasiner. Aftenposten Oppvekst. Aller Medias digitale blader og magasiner på nettbrett og mobil. Tenk miljø og bytt til digitalt magasin nå! Vi produserer digitale magasiner ( eMagasin) på nett som er moderne og brukervennlig.


Et eMagasin kan være din trykksak som . Vi hjelper fagpressen med digital publisering, print design og nettløsninger. Vi gjør ditt magasin tilgjengelig på mobil, lesebrett og pc. Flere norske magasiner finnes å få . Abonner på magasinet og få utgaver i året rett i postkassen. Magasiner i trykt form eller digitalt format er sterk branding med høy inspirasjon og bruksverdi for målgruppen, og i tillegg skaper det lojalitet.


Digitale magasiner

Udvalget består både af . RBdigital giver adgang til et stort antal populære magasiner. Egmont Publishing setter sin digitale strømmetjeneste for magasiner , Flipp, i normal drift. Tjenesten gir brukerne tilgang til å lese så mye de vil i . Alt du trenger å gjøre for å lese, er å logge deg inn. På jakt etter gratis lesestoff - Stella, Aktiv Trening, Gjør Det Selv, Costume, I Form osv.


Nå kan du prøve tjenesten Wype helt gratis i to måneder - uten binding i . MAGFOREST er en distribusjonsplattform for digitale magasiner for magasinutgivere og lesere. Et innovativt digitalt magasinkiosk med magasininnhold fra de . Tenesta gjev deg tilgong til nye digitale aviser og magasin i komplett digital.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg