fredag 22. april 2016

Amelding frister

Se også: Hovedtariffavtalen i Staten 1. Formålet med dette er å sikre at lønn blir håndtert i samsvar med gjeldende lover, regler og avtaler. Hovedregelen i staten er månedlige lønnsutbetalinger, og at disse skjer den 12. I år, som i fjor , da dette bildet ble tatt, ønsker LO Stat -leder Egil André Aas (t.v.) å sikre kjøpekraften til.


Med store lokale potter i de siste statsoppgjørene holder ikke lønnstrinnene i staten følge med prisutviklingen. Siste nytt om lønnsoppgjøret ditt.

Søk i tariffavtaler eller se oversikt over avtalene Fagforbundet er part i. Nyheter om lønn og avtaler. Protestaksjoner mot økte lønnsforskjeller blant stipendiater. LO Stat , Unio og YS Stat til enighet om lønnsoppgjøret i . Lønnstabell for KS pr. Du kan også finne lønn ved å bruke våre lønnskalkulatorer. Klikk her for å lese mer.


Avtaleverk rundt lønn , tillegg og kompensasjon samt nedlasting av BFO lønnstabell.

I henhold til hovedtariffavtalen i staten (HTA) og tilliggende lover og. Last ned detaljert lønnstabell per 1. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn. Du fikk kompensasjon på , og . Sjekk lønna di: Så mange lønnstrinn må du ha fått for å beholde kjøpekraften.


Ansatte i staten får sin lønn fastsatt som en kombinasjon av resultater fra sentrale forhandlinger og lokale tillegg. Alt du trenger å vite om lønnsforhandlingene i staten. Alt du lurer på om lønn , arbeidsvilkår, lønnsoppgjør, mekling, streik, konflikt og . Staten skal utvikle stadig mer avanserte og brukervennlige tjenester til. Da må virksomhetene kunne gi god lønn for å gjøre seg attraktive, sier leder i Akademikerne stat , Anders Kvam.


Fordele potten som sentrale generelle tillegg. Her finner du nødvendig informasjon om arbeid og lønn for ansatte i staten. Dette tariffområdet omfatter ansatte i statlige virksomheter. Norsk Psykologforening organiserer om lag 6medlemmer i statlig sektor. De fleste er ansatt i . Det statlige tariffområdet omfatter Norsk Lektorlags medlemmer som er ansatt i statlig sektor.


Nå kan de i større grad bruke lønn som virkemiddel.

Fikk du med deg de mest leste aktuelt-sakene på nito. Vi har nå fått på plass gode økninger i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg