onsdag 13. april 2016

Overoppheting komfyr

Slår av strømmen dersom varmevakten føler overoppheting eller at innstilt tid. Stikkontakten kobles til eksisterende komfyrstikk, og komfyren tilkobles så denne. Denne komfyren er også litt spesiell: kan bare glemme å få kokt noe om plata.


Har vært borti 3-tilfeller av problemer med overoppheting av . Vi flyttet inn i nytt hus i går og fyrte opp vår Bosch komfyr ( frittstående modell, en av de bedre fra Bosch i rustfritt stål) for første . Stekeovnstermostat som beskytter mot overoppheting direkte fra Electrolux. Denne Klixon-termostaten er beregnet på å beskytte komponentene utenfor ovnsrommet mot overoppheting. Den slår på kjøleviften. Installerer du en komfyrvakt slår komfyren seg av når det oppstår farlige. Dersom komfyrvakten registrer overoppheting ved normal bruk, vil sensoren gi et.


Hensikten med denne viften er å kjøle ned ovnens ytre deler, for å hindre overoppheting. Du har sikkert lagt merke til at en vifte fremdeles går i ca. Tørrkoking på komfyren er den vanligste enkeltårsak til norske. Dette er en sensor som registrerer eventuell overoppheting og som kutter . Og enda viktigere er det å bruke komfyren riktig dersom man har . En komfyrvakt bryter strømtilførselen til komfyren ved overoppheting av platetoppen. Se også Elsikkerhet nr.


Overoppheting komfyr

Unngå overoppheting i kulda. Vårt råd er derfor å holde deg langt unna komfyren når du kommer. Komfyr med innebygget. Vi ser altfor ofte branner etter tørrkoking, tørrsteking, overoppheting av olje . Opphold deg i nærheten når du tilbereder mat med olje eller fett.


Ved overoppheting kan det ta fyr. Hell aldri vann på brennende fett. For å unngå overoppheting må apparatet ikke installeres.


Overoppheting komfyr

Når komfyren er avslått, fortsetter kjøleviften en stund for å kjøle ned komfyren ytterligere. KVbestår av en sensor og en koblingsboks beregnet for termisk. Med en komfyrvakt slår komfyren seg av når det oppstår farlige situasjoner. Olje og fett kan selvantenne ved overoppheting.


Overoppheting Sikring. Ikke la komfyr - toppen være uten tilsyn når du arbeider med olje eller fett. Forsøk aldri å slokke olje- eller . Etter timer vil strømtilførselen bli slått av, selv om overoppheting ikke har skjedd.


Dette skal hindre at man glemmer, eller forlater komfyren når platene står på. Fastmontert komfyrvakt er et sikkerhetsprodukt som overvåker komfyren og automatisk slår den. Beskyttelse mot overoppheting slår av komfyren så snart en plate har blitt litt klissete eller plasseres panner noe nær berøringskontroller, men det også skjer for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg