onsdag 6. april 2016

Husbanken moss

Det er satt øvre grenser for hvor høy inntekt du kan ha. Med noen unntak kan alle. Regjeringen vil gi 2. Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen. Personer i førstegangstjeneste eller studenter uten egne barn kan ikke få bostøtte.


Husbanken moss

Bostøtte er et økonomisk tilskudd til boutgifter. Alle over år kan søke bostøtte , unntatt studenter og personer i . Sliter du med å betale husleia eller boliglånet ditt? Da kan du ha rett til bostøtte.


Kommunal bostøtte er en ordning for husstander som bor i en kommunal bolig eller i en bolig tildelt av Boligetaten og som har lave inntekter i forhold til husleien. Hvem kan få tilbudet? Les mer om bostøtte her.


Husbanken moss

Sjekk om du kan få bostøtte. Kommunen har all kontakt med deg som søker. Du kan da ha rett til bostøtte. Men i noen tilfeller må det sendes ny søknad.


I Norge er det slik at man generelt må finansiere bolig selv. Men dersom man har lav inntekt og høye boutgifter, kan man i visse tilfeller motta bostøtte. Har husstanden lav samlet inntekt, bør du undersøke muligheten for å motta bostøtte.


Husbanken moss

Beregn om du kan få støtte. Fant du det du lette etter? Servicesenteret i Frøya kommune er behjelpelig med å svare på spørsmål rundt bostøtte.


I tillegg veileder vi også ved utfylling av skjema samt hvilken . Hvis dette overstiger en øvre grense, har du ikke rett på bostøtte. Inntekt består av: Brutto . Du må søke kommunen om bostøtte. Husstander med lav inntekt og høye boutgifter kan søke om bostøtte. NAV Våler behandler søknaden, og har all kontakt med deg . Har du høye boutgifter, men lav inntekt?


Husbanken moss

Hvis du har lav inntekt og høye boutgifter kan du være berettiget til bostøtte. Dersom du ønsker å søke bostøtte er søknadsfrist den 25. Hvor er bostøttekontoret i kommunen?


I Hvaler er det NAV som behandler søknader om bostøtte. Publikumsmottaket på NAV er åpent mandag, . Den skal hjelpe pensjonister, barnefamilier og andre husstander med svak . Støtten fremkommer som differansen mellom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg