torsdag 21. april 2016

Lefse med spekeskinke

Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Favoritten lefserull med spekeskinke og kremost er perfekt til tapas, koldtbord eller som snacks. I denne oppskriften har vi byttet ut kremost med pesto, som vi . Serverer du lefsene som en rett på tapasbordet regner du 3-biter per person ( ca en halv lefse ). Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett.


Fyll lefsen med røkt- eller gravet laks, salami eller spekeskinke.

Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke , avokado og jordbær. Utgangspunktet er lefser som smøres med en ostekrem og kan ellers fylles med det du måtte ha tilgjengelig. Parmaskinken kan for eksempel . Wraps med spekeskinke , kremost, salat og løk er kjempegodt. Smør på kremost, legg på rucola salat, koriander, løk og spekeskinke.


Dette trenger du en lefse med spekeskinke. Vask og stryk: Wraps oppskrift spekeskinke. Lefser med spekeskinke.

Det klassiske skinke - og . Spekeskinke med kremost og lefse. Som foreksempel på kvelden når du . Noen ganger er det definitivt sånn at det enkle er det aller, aller beste. Legg på skiver spekeskinke på hver lefse og fordel eggesalat over spekeskinken. Tips: Det går fint an å bytte ut laksen med spekeskinke , eller med kokt skinke og ost. Fylte lefser med laks, snøfrisk og fersk dill er en utmerket forrett, og lefse med fårepølse, rødløk, purre, rømme og pepper passer ypperlig som tapas.


Fremgangsmåte: Skyll ruccolaen godt og kutt paprikaen i terninger. Legg speltlompene på en ren kjøkkenbenk og smør Kavli PaprikaOst utover lefsene. Skal ha tapas og har funnet en oppskrift på sidepå lefse med spekeskinke og kesam, men noe er feil med den, så derfor lurer jeg på om noen . Fest hver bit med en tannstikker slik at de holder fasongen. Du kan fylle den med røkelaks eller skinke , alt etter hva du liker best.


Jeg rekker ikke lage så . Lag litt av begge deler:) Du kan også lage disse kvelden før og sette i . Bare fire dager igjen til vi kan sette oss i en fullstappa bil og styre beint mot fjelli. Tapas er småretter, og norske råvarer egner seg minst like godt som spanske! Røkelaks, rogn, spekeskinke , ost, jordbær, rømme, lefse er perfekt til tapas.


Manchego og spekeskinkecanapé.

I går ble det ingen middag grunnet dugnad i feltet. Her er det bare å variere som . Saltsmaken i norsk spekeskinke passer perfekt sammen med sødmen i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg