onsdag 27. desember 2017

Temperatur svømmehall

Legg til dine favoritter. Logg inn for å kjøpe. Produktets totale mål. Nye håndmalte julekuler og telysholder av glass. Julekule avlang kjøp på nett i nettbutikk.

Pakke som inneholder tre julekuler med ett helt . Tips, inspirasjon og gode ideer til din fest. Blås din egen julekule. To spente barn kommer forsiktig inn døra hos Knapstad Glass i Bryggebakken.


De ser på alle de vakre glassene som . Søt nisse laget av glass. Små, koselige julekuler i matt glass med snøfnuggmønster på.

En håndlaget julekule i glass fra Alessi. Den er designet av Marcello Jori. Glasskulene blir munnblåst og håndmalt i et atelier i byen Lviv, Ukraina. Kulene kan kjøpes på Julemarkedet på. Lekker munnblåst og hånd dekorert julekule i glass fra The Moshi.


Utrolig fin å henge på juletreet eller bruk den som dekor i interiøret eller på en pyntet bord. Velg navn og bilde du. Nydelig personlig julekule i glass. I flere farger: Gull, . JULEKULE fra Hadeland Glassverk er inspirert av de skandinaviske designtradisjonene og Hadelands historiske glassproduksjon. Transparente glass julekuler som kan dekoreres - bruk vår krittmaling for glass , mal, la det tørke og bruk sandpapir for å fjerne litt av malingen så du har en . Iittala rød julekule glass 8cm stk.


Tre forskjelligge design med stjerner pryder disse håndmalte glasskulene. Følg med når det kommer til glassblåserscenen i Snøfall. Array julekule er håndlaget i glass , og nøye dekorert i et vakkert glittermønster.


Array er flott som dekor på juletreet, i en skål eller ellers i interiøret.

Dråpeformede julekuler i klart glass med fjær inni. Oppheng i metall med snor i skimrende tekstil. Eksklusive håndblåste og håndmalte julekuler i glass.


Se her hvordan julekulene lages: Laget av GLASSOR, Tsjekkia. Lag et personlig juletre med ulike julekuler i forskjellige farger og mønstre. Disse julekulene med riller er rålekre og skaper et nordisk og klassisk look på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg