fredag 15. desember 2017

Fløtegratinerte poteter koke

Denne oppskriften på fløtegratinerte poteter med løk, fløte og hvitløk smaker nydelig og passer til både biff og fisk. Hell over melk, matfløte og la det koke i ca. Det smaker deilig til både kjøtt- og.


Slik lager du fløtegratinerte poteter raskt: Kok potetskiver møre i fløten. Tilsett hvitløk, salt og pepper.

Ha alt i en ildfast form og dryss over ost. Kok opp fløte i en liten kjele. Trekk kjelen av platen fløten koker. Finhakk hvitløk og tilsett i fløten sammen med salt og pepper.


Husk at potetene trekker en del . Aller helst skal det kokes i en blanding av fløte og melk. Bland inn potetskivene og la det .

Det er ikke bare, bare å lage gode fløtegratinerte poteter. I denne filmen viser Bent Stiansen deg hvordan du lager fløtegratinerte poteter. Oppskriften finner du. En grønn salatbolle ved siden av er meget.


Visste du at ved å koke potetskivene i fløten før du setter de i ovnen, trenger de mindre . Tips: Du kan også koke potetskivene i fløten før du setter disse i ovnen. Da trenger de mindre tid i ovnen og du kan lettere smake til blandingen før du setter den i . Dersom du ikke har melne poteter tilgjengelig, kan du koke potetene på forhånd. Skal lage fløtegratinerte poteter sammen med lammestek. Jeg har laget hjemmelagde fløtegratinerte poteter mange ganger, men jeg får aldri.


Ekstra bra syns jeg det blir hvis jeg koker opp potetene med melk og fløte. Mengden av alt kommer ann på hvor mye poteter du bruker og hvor stor. Kjapp varianten av hjemmelagede fløtegratinerte poteter : Kokte.


Poteten blir ofte kokt eller ovnsstekt i norske hjem – men ettersom den er nøytral i smaken. Prøv kokkens oppskrift på fløtegratinerte folvapoteter til høstens lam.

Jeg har lagt ut flere typer fløtegratinerte poteter bakover, men dette er min favoritt selv om den ikke er helt klassisk. Det som er vanlig å servere til lam er fløtegratinerte poteter , kokte bønner (eller andre grønnsaker) og en kraftig saus, gjerne laget på rødvin. Dette kan sammenlignes med fløtegratinerte poteter uten fløte, men med en kyllingkraft isteden. Fløtebakt potet kokt og klar. Mye sunnere og Hell på all rødvinen og kok ned til det er cirka . Her får du oppskriften på fløtegratinerte poteter - en klassiker som er enkel å lage og.


Lei av kokte poteter? I den franske versjonen av fløtegratinerte poteter tilsettes også hvitløk for enda mer smak. Skrell og skjær poteter og løk i tynne skiver. La det koke i 2-minutter. Slik lykkes du med kokte poteter, stekte poteter eller ovnsbakte poteter.


LES OGSÅ: Så enkelt er det å lage fløtegratinerte poteter. Krydre med salt og pepper, og hell deretter fløte over til potetene så vidt er dekket. Både dei kokte potetene og kveitemjølet gjer komlene mjukare og lysare enn om dei berre vert lagde av rå poteter og byggmjøl. Hvordan lage fløtegratinerte poteter ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg