søndag 10. desember 2017

Rense sofa

Her viser vi noen tips til en ren sofa , godstol, bilsete eller teppe. Tekstilrenseren kan blant annet brukes til å rense tepper, men Clark forteller at du alltid må være. Har du en nødsituasjon med sofaen ? Sjekk denne praktiske guiden for å lære den beste måten å vaske stoffsofa på.


Jeg er så gla sofaen har blitt ren, smekker og lekker-igjen!

Diverse, Fornye møbler og merket Rense sofa , Tepperens maskin av lene. Man MÅ ikke ha dyre rensemaskiner for å rense tekstil i dybden. Om det er setene i bilen, yndlingsstolen eller sofaen hjemme eller møblene i bobilen, så er. Da vi sist skulle kjøpe sofa , for snart år siden, lette vi leeeenge før vi bestemte oss. Til sist fant vi en utrolig flott og god en fra Bolia og fallt . Nyt sofaen din i årevis fremover!


Enten du skal rense teppe, madrass, bilseter eller sofa , er det mange gode tips du kan følge for å få et optimalt resultat.

I tillegg legger det seg mye støv på sofaer og stoler. Møbelrens tjenestene utfører vi hjemme hos . Her er rådene til hvordan du får bukt med de vanskelige flekkene på sofaen og andre tekstilmøbler, og hvordan du lager egne flekkfjerningsmidler. Du sparer fort mange tusen kroner på å rense selv. Det er enkelt og du slipper å kjøre det som skal renses til oss.


Du bør imidlertid ha mer enn tepper eller en . Vi har en stygg, gammel stoffsofa i tv-kroken. Den bærer preg av at ungene ruller rundt og turner i den, pluss at diverse måltider til stadighet . Sofaen er hvit med flekker av skitt, eksos og møkk. Trekket på sitteputene kan vaskes så det er greit, men resten: hva kan jeg bruke til å vaske . LES OGSÅ: Så ofte bør du rense vaskemaskinen. STØVSUGER: En enkel og kjapp måte å rengjøre sofaen på er å støvsuge den. Hvorfor bør du rense tepper og møbler?


Regelmessig rengjøring ( vedlikeholdsrengjøring, mellomvask og dyprengjøring) opprettholder utseende, forlenger . Enkel og rask overflaterens av stoffsofa eller andre møbler med tekstiltrekk.

De fleste av oss som har møbler i mikrofiber, vet nok hvor vanskelig det kan være å holde de flekkfri. Og har flekkene først oppstått, kan de være . Hun lurte derfor på om jeg kunne se på saken med å rense rygg og sitteputer i sofaen. De er trekkt om med stoff på tidlig 90-tall og ser ut som vist på vedlagte bilder. Det hadde vært SÅ mye enklere enn å måtte sende bort en del av sofaen (også kan vi rense HELE sofaen og teppet under samtidig).


Det kan samle seg store mengder skitt i sofaen din om du ikke rengjør den ofte nok. Det finnes flere måter å rense møbler på. Mulig ønske om rens av gulvteppe, men usikker på om dette kan bli like fint og mykt som da det var . Rengør din sofa , hurtigt og nemt!


I denne episode viser Christian dig hvordan du hurtigt og nemt slipper. Vi utfører dyp rens av møbler, sofa , madrass, bilinnredning og tepper med profesjonell Kärcher maskin. Kontakt meg for mere info og priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg