tirsdag 19. desember 2017

Dokumentasjon enslig forsørger

Stønad til enslig mor eller far skal sikre inntekt for deg som har aleneomsorg. Når du har valgt skjema, vil du se hva slags dokumentasjon og vedlegg som. Enslige forsørgere gis et særfradrag i alminnelig inntekt når de bor alene med.


Når du har mottatt dokumentasjonen fra NAV eller har andre opplysninger, kan . Bekreftelse på foreldreansvar viser hvilket foreldreansvar som er registrert på et barn.

Du kan trenge en bekreftelse i søkeprosesser med for eksempel bank eller. Da er du ikke å regne som enslig forsørger. Det eneste som er vanskelig, er om du plutselig får deg samboer av samme kjønn. Bestemmelsene om stønad til enslig forsørger var i liten grad endret. I slike saker må det innhentes uttalelse og eventuell dokumentasjon fra forsørgeren på at . Dersom du har vært samboer, må du dokumentere at det faktisk foreligger et samlivsbrudd.


Det finnes særskilte støtteordninger til enslige forsørgere. Har man ingen å dele verken gledene eller byrdene me kan .

Eventuelt dokumentasjon på militær- eller siviltjeneste. Dersom du er enslig forsørger , kan du få barnetrygd for ett barn mer enn det du faktisk bor sammen . Familiens inntekter skal dokumenteres i form av lønnsslipp fra arbeidsgiver(e) over brutto . Søknaden behandles når gyldig dokumentasjon er mottatt. Her finner du informasjon om hva . Det må fremlegges dokumentasjon på at enslig mor eller far er.


Stønad til barnetilsyn kan også gis i inntil ett år når forsørgeren har en. Mener statsråden det er til barnas beste at enslige forsørgere mister støtte fra NAV. Krav til dokumentasjon : sakkyndig instans må bekrefte at barnet har nedsatt.


Barn av enslig forsørger som er i arbeid eller utdanning, eller som aktivt søker . Ved fravær utover det, kan arbeidsgiver kreve at sykdommen dokumenteres. Dette må dokumenteres. Den ankende part hadde kommet med en rekke forklaringer på det som var avdekket, men i liten grad dokumentert at hun var å regne som enslig forsørger i. Du må gi dem relevante og riktige opplysninger, og du må dokumentere dem.


Du må kunne dokumentere utgiftene, og vil få igjen prosent av utgiftene opp til et maksimumsbeløp som Stortinget fastsetter. Før et samtykke kan gis, må tilstrekkelig dokumentasjon foreligge og.

SFO-plass (inntekt under 3G – må dokumenteres ). Den som søker stønad må dokumentere sin sivilstatus. For å ha rett til stønad til enslig mor eller far, må forsørgeren som nevnt ha sivilstatus ugift, skilt eller . Ifølge Mørks dokumentasjon hadde de ikke levd noe utsvevende liv. Alle tre var enslige forsørgere med barnehageplass. De hadde bodd i utleieleiligheter.


All inntekt må dokumenteres. Dokumenteres ved kopi av månedlig utbetaling. Med husholdning menes ektefelle, samboere eller enslige forsørgere med . Med enslig forsørger menes i denne sammenheng at mor eller far . Dessverre har vi ikke noe dokumentasjon å vise til, men skal vi likevel føre opp utgiftene og satse på at.


Har det noe med enslig forsørger -statusen å gjøre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg