mandag 4. desember 2017

Filigranssølvsmed

En filigranssølvsmed (tidligere kalt filigransarbeider) lager bunadsølv slik som søljer, beltespenner, knapper og halsringer. I tillegg lager filigranssølvsmeden. Det mest kjente eksempelet er . GRINDBAKKEN - FILIGRANSSØLVSMED. Under sin periode som stipendiat utforsket Grindbakken tradisjonelt .

Filigranssølvsmeden arbeider med smykker og bunadsølv. Det daglige arbeidet for en filigranssølvsmed er preget av mange håndverksmessige utfordringer. Foto: Lars-Erik Pettersen.


Nært beslektet med gullsmeden er sølvsmeden og filigranssølvsmeden. Med utdannelse og fagbrev som gullsmed har du en rekke arbeidsmuligheter. Dagfinn Bjørkeli ansatt i AS Sylvsmidja Sylvvareverkstad på Voss.


Produsert av Pang Produksjoner AS ved Ingvil Giske og Line K. Gull- og sølvvarer - Produksjon.

Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er. Lærlingeplass Har du lyst til å lære deg eit tradisjonshandverk? Har du behov for en sølvsme filigranssølvsmed , forgyller, gullsme gravør eller urmaker til å lage eller reparere et smykke, klokke eller noe annet?


Smykkene er laget av sølvplater og sølvtråder i ulik tykkelse. Arbeidet består av å designe, reparere, . Se alle synonymer til filigranssølvsmed. Få kryssordhjelp her.


Ein såkalla filigranssølvsmed (filigransarbeidar) lagar, reparerer og restaurerer filigransarbeid. Finn løsningsordet til FILIGRANSSØLVSMED. Norge nå er et direktesendt show hvor vi prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge.


For dager siden. Kan noe hjelpe med de første bokst. Klikk her for informasjon om annonser. Fant synonym til filigranssølvsmed.


Avdeling Valle er en videregående skole for utdanning til gullsme sølvsmed og filigranssølvsmed. Hos oss skal både smykkene og elevene få .

MARTE OPHUS – sølvsmed og filigranssølvsmed. I dag er tredje generasjon med og fører stolt arbeidet som filigranssølvsmed videre. Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsrangering, Sorter . Instagram post added by grygrindbakken Det er det jeg sier!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg