torsdag 7. desember 2017

Hevea smokk erfaring

Farge er en smakssak, jeg bruker lys grå ullgardiner på stua og mørkrutete på soverommene. Eller ingen gardiner i heletatt? Mange ønsker å skape sin egen stil på hytta og i hjemmet sitt! Det gjør meg så glad Og det er fortsatt noen som ønsker å sy gardiner selv som på denne hytta.


Det ble vakkert med ullgardiner på hytta hos Eva. Gardiner og gardinoppheng kan gjøre rommene til en stilfull helhet På denne hytta i Hafjell har jeg plukket ut ullstoffer med mønster og farger som gir . Lyst på noe nytt på hytta ? Ta gjerne ett titt hos Fru Olsen Deilige. Finner rester av fargeuka mi på hytta i sommer. Gulvtepper i ulike uttrykk og kvaliteter er med på . Explore photo and video images on Instagram, latest posts and.


Ullgardin til hytte fra Linwood. Den kryper gjerne fram i lyset og gnager ofte på f. Hytte Hardangervidda. Tekstil fra Green Apple. Liftgardin til hytte.


Dagstur innom hytta , å jeg har sydd gardiner Selvgjort er velgjort! NYHET er elegante skinnvesker med forskjellige farger i foret. Vi har også prøver på flotte ullgardiner til hjem og hytter. Foret tykke ullgardiner i str 220x1i Trysil serien#129321; Finnes i nettb.


Detaljer er mellomblå (har ikke koden.) Stuen er i dag i . Barnerom innredet for ett lite barn. Prøver på lettstelte ullgardiner. Illustrasjonsbilde fra Nye.


Dekorative grytekluter og bordbrikker fine hjemme på kjøkkenet, på hytta ,. Media by akd_designsoDa er gjesterommet oppgradert med nye heng . En gammel ullgardin i skjønneste gul har vært klar i mange år,. Du så det kanskje på veggen hos en gammel slektning, eller på ei hytte. Hus, hytte og hagegleder: DIY liftgardin. Værmessig ble vinterferien bedre enn forventet.


Vi har hatt noen fine dager med langrennski på beina og noe godt å spise i sekken. Her har gardinen fått en ekstra effekt. Slik ble den slitne hytta et drømmeferiested.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg