torsdag 4. oktober 2018

Brun lapskaus trines matblogg

Lapskaus er deilig, sunn og tradisjonsrik mat. Lise Finckenhagen lager en klassisk versjon. Se oppskrift på brun lapskaus på Lises blogg.


Brun lapskaus er go ren tradisjonsmat som er enkel å lage og smaker fantastisk. Skjær kjøttet i terninger. Brun det godt i små porsjoner og krydre med salt og pepper.


Ha kjøttet over i en gryte når det er ferdig brunet. Tilsett kraft og kok opp. Denne oppskriften på mørk lapskaus med storfekjøtt er verdens beste, syns vi.


Brun lapskaus trines matblogg

Vi har skaffet oss en, som nå er testet ut med bla lapskaus , kylling og en nydelig . Det finst mange måtar å lage lapskaus på, og då tenker eg ikkje på å opne ein boks. Min lettvinte metode er med bacon, kanskje til og med . Denne gangen får du oppskrift på ordentlig lapskaus , men oksekjøtt og. Lys lapskaus laget med salt kjøtt er genial mat å ha ferdig når man kommer frem til en kald hytte. Eller som dugnadsmat til gjengen. Vi kaller det både sosekjøtt, kjøtt i mørke og småsteik.


Navnet beskriver kokekjøtt av storfe i terninger som kokes mørt i en brun saus. Jeg skal fremdeles ikke skryte av at lapskaus er favoritten, men sammen med kjøttkaker i brun saus og kyllingfrikassé, er det tradisjonsmat som . Vent til smøret ligger brunt og stille før du har i kjøttet. Stek på sterk varme 1-2.


Spørs hvilket kjøtt du vil bruke Trine : Reply. MEN når gryta kommer på bordet smaker det nydelig og . Lagret fra trinesmatblogg. Trine on Instagra“Pasta, spinat, soltørket tomat og parmesan er en deilig kombo. Hurtigversjon brun lapskaus For pers.


Swimzys matblogg: Pølselapskaus. La kjøttet ligge på . Kjøttretter av Marit Hosum Knudsen. Fransk lammegryte med ovnstekte poteter - TRINEs MATBLOGG.


Ovnsstekte poteter med løk og tomater - TRINEs MATBLOGG. Det beste jeg vet er Einars brune lapskaus ! Brun kjøtt og løk i en panne med en klatt smør 2. Kjøttkaker med brun saus og kålstuing. Ifølge Einar er hemmeligheten til en god brun lapskaus rikelig med … Gail Holm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg