fredag 31. mars 2017

Pynteklosser til listverk

Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere. MAXBO tilbyr en rekke forskjellige dekorklosser som er tilpasset listene på . Av høykvalitets furu og eik. Produsert av FSC-sertifisert fabrikk.


SOKKELKLOSS 25x75x115MM 2STK.

Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister til utendørs bruk. Klosser rundt dører og vinduer. Pynteklosser rundt dører og vinduer er typisk for Jugendstilen. Malte og lakerte pynteklosser for enklere og penere sammenføyning av taklister. Finnes i flere modeller og størrelser.


I malt eller lakert furu, . Pynt opp belistningen med dekorklosser.

Det gjør også listejobben enklere når du bruker . Byggern har et rikt sortiment av lister. Det vanligste er furulister og et mindre sortiment av gran. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Dere vil finne det enklere å montere listverk rundt dører og vinduer når du velger.


Sjølingstad Snekkerverksted har i dag et stort utvalg av både malte og ubehandlede pynteklosser og lister til innendørs bruk. Grossist med et stort utvalg av listverk i Råde i Østfold. Taklister, gulvlister, dørlister, fotlister og utforinger i både behandlet og ubehandet treverk. Tangent sine lister er freset og tilpasset til ditt behov! Hos meg har jeg ikke brukt hulkil og heller ikke pynteklosser.


Lista langs skråtaket er satt på først og går helt inntil kneveggen, mens lista på . Det er brukt antik profilert listverk både i tak, langs gulv og på karmer. Riktige lister understreker og fremhever særpreget i hjemmet ditt. Se vårt store utvalg.

Brukes ved listing av dører og vinduer. Irene Tredekor Listverk og hjørneklosser. Listverk er bindeleddet mellom vegg og gulv og mellom vegg og himling. Hjørnekloss Julie til taklist og toppkloss Helena til . Listverk har også en viktig funksjon som omramming rundt dører og vinduer.


Vi som jobber med tre setter pris på et interiør hvor panel og listverk harmonerer. Norge, så vel som i resten av Europa. Vi har en serie med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg