fredag 31. mars 2017

Tønsberg badeland åpningstider

Enkeltrom med felles bad. Private room for £27. Det er min å gå til Snippen, som er Lisleby sentrum,. Seng på 4-sengers sovesal for begge kjønn med felles bad.


Rom med aircondition, parkett og felles bad. Maks antall gjester 4.

Størrelse på rom m² . Dette tomannsrommet har mikrobølgeovn, sittehjørne, vannkoker og felles bad. Her er det ikke plass til ekstra senger. Type seng(er) enkeltsenger. Tremannsrom Economy med felles bad. I vinterferien i uke er svømmehallen åpen for publikum mellom 10.


Tomannsrom inneholder to enkeltsenger som kan settes sammen om det ønskes. Vi tilbyr gratis tråløst . Hvis du har med deg egen bil så har Backpack Hotell egne parkeringsplasser like i nærheten, som kan leies for bare kr.

Damebad fra til 21. Familierom med felles bad. Holmestrand svømmehall tilbyr svømming og lek i fellesbadet. Vanntemperaturen i bassenget ligger på rundt – grader.


Passer best for voksne Rolig strøk. Kan disponere vannkoker og kjøleskap, . I kjelleren i Johan Svendsensgate finnes et bad som er til disposisjon for alle. Chambre privée à 33€.


Felles bad med varmekabler og toalett. Har lys innredning og tregulv. Du får tilgang til felles bad på gangen. Eneboligen ligger i rolig strøk på Lisleby, km fra Fredrikstad sentrum.


Du har tilgang til et bad du deler med person som bor i enkeltrommet ved siden av. Dette rommet har oppvarming, klesskap, skrivebor dobbeltseng og enkeltseng. Dobbeltrom med felles bad.


Ekstra laken og dyner er tilgjengelig uten pristillegg. Som gjest har du tilgang til felles bad med dusj og toalett. Rommet har klimaanlegg, kjøleskap, TV og gratis grønn te.

Gulvene er laget av tatami (vevde strå), og du har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg