onsdag 22. mars 2017

Lammelår langtidssteking trines matblogg

Lammelår langtidssteking trines matblogg

Vi er inne i den beste lammesesongen. Vi koser oss med for eksempel fårikål, lammeskanker, lammefilet, lammegryter – og ikke minst . OH-LA-LA-LAM - deilig, mørt lammekjøtt med knasende sprø skorpe,. Dersom du har god tid kan du langtidssteke kjøttet ved for eksempel . Langtidsstekt lammelår er mørt og nydelig, og det lager seg nesten helt selv.


Lammelår langtidssteking trines matblogg

Server langtidsstekt lammelår med fløtegratinerte poteter og sjysaus. En klassisk oppskrift på langtidsstekt lammelår med gode grønnsaker og gratinerte poteter. I sausen bruker vi kraft fra lammet sammen med blant annet eplegelé . Ingen påske uten lammelår.


Perfekt å servere når du har gjester. Det finnes utallige måter og alternativer til tilberedning og tilbehør. Her kommer en oppskrift på skikkelig fancy festmat - langtidssteking av lammelår. Et helstekt lammelår med rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter, samler store og små til et festmåltid.


Lammelår med hvitløk og rosmarin gjør påskens festmiddag kriminelt god. Bruk lammelår og stek en nydelig lammestek. Du kan også beine ut lammelåret til en surret stek.


Ovnsbakte grønnsaker og sjysaus er godt tilbehør til . Legg lammestek og grønnsaker i langpannen og stek alt samtidig. Grønnsakene får en utrolig god smak fra den gode sjyen fra lammesteken. Må erkjenne at jeg ble ikke bare mett, men jeg ble stappmett! Vel, det er et sabla . Oppskrift på langtidsstekt. Jeg har langtidsstekt lammelår på grader i et døgn, og er enig i at kjøttet da blir svært mørt.


Lammelår langtidssteking trines matblogg

Det er alltid en god idé å lage lammelår. TRINEs MATbloggLammestek med ovnsbakte grønnsaker, potetpurè og rødvinssjy TRINEs MATblogg. MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER, SALTBAKTE POTETER OG RØDVINSAUS - Trines Matblogg. Saftig og mørt langtidsstekt lammelår josefinesmatgleder. Festmat on trines matblogg på menyen i dag står det lammecarré med en smakfull . Grillet lammelår med grønnsaksspyd og feta- og chilikrem.


Nyhende- og medienettside. Klassisk oppskrift på langtidsstekt lammelår. Velg å servere lammelåret med stuede . All you need to know about Lammestek Trines Matblogg Stories.


Lammelår langtidssteking trines matblogg

Or see: lammelår trines matblogg and also lammestek langtidssteking trines matblogg. Alle oppskriftene med lammekjøtt finner du samlet her. Mange synes ribbe er i feteste laget, men de har ikke prøvd å langtidssteke den.


Trines matblogg har en oppskrift som trolig vil være perfekt for deg ts. Etter sju timer i ovnen er nemlig fettet borte, enten smeltet inn i kjøttet eller så .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg