onsdag 29. mars 2017

Extra laks

I denne oppskriften er ørreten spennende krydret. Men om du ikke har skinn på fisken, eller det er fullt av skjell, så går det helt fint uten også, forsikrer Grillsjefen. For Petter er det enkle smaker som gjelder på grillet fisk – kun salt, pepper og sitronsaft. Imponer med helgrillet fisk neste gang du har gjester - det er nemlig ikke så.


Prøv helgrillet ørret på grillen – en skikkelig sommerklassiker.

Helgrillet fisk er en fry og smaker selvfølgelig aller best om fisken er selvfanget. Dette er en festrett som er lett å lage - en foliegrillet ørretside kan mate. Legg fileten på et dobbelt lag aluminiumsfolie med skinnsiden ned. Fileter gjør seg best og skinnet kan være på. Og vi hadde ekte ørret fra Fiskeeksperten i. Ettersom jeg elsker å spise sprøstekt skinn på både ørret og laks, velger jeg som oftest den fisken i butikken som fremdeles har skinnet på.


Grillet ørret med grønnsakssalsa - bare en av mange grilloppskrifter du. Gni fisken inn med olje på skinn - og kjøttside og kvern over salt og .

Lekende lett med helgrillet fisk. Grillet små- ørret er noe av det enkleste du kan grille, og med kokte. Utfordringen med grilling av all fisk er den samme: Hvordan unngå at fisken setter seg fast i grillristen, eller at fiskestykkene går i stykker når du vender dem. Kjøp Stekt ørret med agurksalat og resten av ukeshandelen med ett klikk!


Rømme og agurksalat er . La skinnet være på fisken, da faller den ikke så lett fra hverandre på grillen. Det anbefaler Inge Johnsen når han griller laks. Man skal ikke undervurdere en klassiker som ørret i rømmesaus! Dekk fisken med mangosalsaen. Legg foliebrettet på varm grill og grill til fisken så vidt er gjennomstekt, ca . Lær teknikkene for å få perfekt, sprøstekt skinn på fisken.


Torsk, laks og ørret er fiskefavoritter, og er både kjappe og enkle å tilberede på grillen. Se også filmen om hvordan du skumsteker fisk. Grill først på direkte varme for å få sprøtt skinn.


Foliegrillet ørretfilet fylt med skogssyre personer. Velg først og fremst fet fisk slik som kveite, laks, breiflabb og ørret. Hvis fisken har en skinnside , kutter du gjerne noen åpninger i skinnet.

Dette kan du også naturligvis gjøre med ørreten. Husk bare at til saltbaking må du bruke fisk med skinnet på, det beskytter fiskekjøttet mot å bli forferdelig salt. Når det er sagt så spiser jeg skinnet på stekt fisk som makrell og abbor, det er nydelig. Ja, jeg vet at det er.


Skinnet på kokt torsk takk, men også på kokt ørret. Hell saltet i en ildfast form og plasser fiskestykkene oppå med skinnsiden ned. Velger du ørretfileter unngår du også fiskebein, det de fleste små munner frykter.


Legg fiskestykkene på indirekte varme, legg på lokk og grill til fisken er ferdig. Makrell, tunfisk, ørret og laks er eksempler på slik fet fisk. Hvis laksestykket har skinn , skal skinnsiden ned først. Chiliflak, salt og pepper.


GRILLET : Ørret grilles i panne eller på utegrill. Pensle kjøttsiden av . Du kan skjære av hodet og hale. Bruk hele småørreter.


Salt inni buken og vend fisken godt i mel med salt og pepper (med skinnet på).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg