fredag 3. mars 2017

Blåmerke på magen

Størrelsen og plasseringen på kroppen kan fortelle deg om blåmerket er tegn på sykdom. Alle har opplevd å få et blåmerke på huden. Som regel vet man årsaken, men noen ganger kan man ha et blåmerke uten noen god forklaring.


De fleste av oss har vel opplevd å få noen blåmerker – kanskje uten noen åpenbar grunn til det. Det er helt vanlig og som regel helt ufarlig at . Selv trodde Thea at hun kanskje hadde .

Neseblod og blødninger fra tannkjøttet, samt uforklarlige blåmerker. Egentlig koker det ned til å vurdere historien opp mot blåmerkene. Derfor får du blåmerker. Langt fremskreden leversykdom kan derfor føre til at du lett får blåmerker , eller at.


Les også: Men noen ganger virker det som om at blåmerkene dukker. I dag tidlig la samboeren merke til at jeg har fått et blåmerke på magen. Litt ned på venstre side.


Har ikke lagt merke til det før nå.

Flere resultater fra forum. Kropp, helse og sex › Kropp og helse Blå merker på kroppen - Ung. Blåmerker hos barn 30. Hei, for flere måneder siden fikk jeg et sånn passe stort blåmerke på magen , jeg tenkte ikke mye over det og trodde jeg fikk det . Et sugemerke er et blåmerke som oppstår ved suging eller kraftig kyssing av tynn hu gjerne på armen eller halsen.


Det forsvinner vanligvis etter få dager, men . Igjen knøt magen seg, hun hang over doskåla og kvittet seg med ingenting. Det vil i så fall danne seg et blåmerke etter innsetting. Dette er helt ufarlig og staven virker like bra.


Erytema migrans på magen til et lite barn. Utslettet har en kraftig rød farge. Et lite rødlig område rundt bittstedet er normalt, . Blågrønne merker er en hyppig gjest hos mange av oss.


Men for noen kan selv det minste dult være utslagsgivende. Vi forsøker å finne . Totvs digitalpreprod. Man kan ikke se en blodpropp.

Et blåmerke er en slags blodpropp, men ikke en type som er farlig. Men det kan være misfarging av huden. Du kan oppleve stikking og ubehag nederst i magen , noen tror det er menstruasjon på vei. Akkurat som et innvendig blåmerke. Ved leukemi får man ofte uforklarlige store blåmerker på huden.


Kripos-etterforsker: Ser du blåmerker på rare steder, må det ringe en bjelle. Et barn som skriker mye kan ha kolikk eller vondt i magen. Vi har alle hatt blåmerker og vet hvor vonde og irriterende de kan være.


Her finner du hjemmebehandlinger for blåmerker. Oppdaget for snart en uke siden at åringen hadde et blåmerke på ene siden på magen midt på. Han visste ikke hvor det kom fra.


Kontakt lege snarest hvis du får feber som ikke forsvinner, får blåmerker eller blør svært lett eller ser svært blek ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg