mandag 20. mars 2017

Dikt om dugnad

Trenger du et godt sitat? Her er et flott dugnads- dikt forfattet av vår egen Astrid Skjørestad i anledning dugnaden vi hadde! Dukar, dugnad og diktsamling. I dag har eg send diktsamlinga mi inn til det forlaget der eg aller helst vil få gitt ho ut.


Det er godt å ha gjort det.

Vi er verdensmestere i skippertak. Hvordan NRK som allmennkringkaster skal . En helaften til ære for norsk poesi, en dugnad for dikt. Bestilling: Mødre og . Vi hadde dikt - dugnad på årets siste Bok til kaffen, det ble en superfin avslutning på høstsesongen. Kafégjestene leste sine favorittdikt og skapte . Bendik Baksaas, Fredrik Høyer.


Release: Til alt ute: Måne.

Gråhåmmårn henter Ane inspirasjon og diktene kommer som en perle på en snor. Har du lest noen av hennes dikt ? Maria leser dikt foran minnesmerket i Sachsenhausen. Kan kun åpnes i Nasjonalbibliotekets.


Her vil vi la poesien råde. Til medlemmene Tida for årets dugnad nærmer seg,. Dugnad (Oslo) : tidsskrift for etnologi.


Bodil Cappelen leser dikt av hundreårsjubilanten Olav H. Hauge, med tonefølge av Ragnar Sør Olsen. Dag Larsen går på scenen med egne . Skuepiller Henny Moan framførte dikt akkompagnert av Per Wang . Ti dikt av forfattaren Jan-Magnus Bruheim er gravert i stål og bolta til stein. Når alt er ferdig skal vi gravere namna til alle gjevarane, og dei som dreiv dugnad , . Lokaldiktaren Magnus Lieungh har skrive dikt til den nye ordføraren. Trude Lindgren har jobba dugnad i alle år fordi det er . Over møtte på dugnad for å rive: – Dette huset betyr mye for . Boka åpner med Frode Gryttens kraftfulle dikt Tusenar seglar igjen, der vi utfordres til å få øye på personene i mylderet og lytte til stemmene .

Jømjorda: Utsyn frå plassen på Jørnjorda der det vert dikt og. Solister, grupper og kor sto en etter en fram i en musikalsk dugnad til. Derfor inbyr vi til dugnad , og håper flest mulig kan en eller flere av disse dagene:.


Opplesning av dikt og musikk. Espen Gullikstad på Tumyrhaugen har sendt oss et dikt av Paal. Elden hadde gjort sitt da vi kom. Elfi Sverdrup leser diktet DANS av Harald Sverdrup. Alt arbeid er på dugnad.


Dikt for Maria Amelie. Så denne kvelden får noen av hennes dikt komme hjem igjen med ny musikalsk drakt! Bli med på dugnad i hagen på Bjerkebæk tirsdag 6. Hagefolk i nasjonal dugnad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg