onsdag 15. mars 2017

Legevakt time

Legevakt på kveldstid og i helger. Klepp og Time legevakt. Hvis det har skjedd noe som gjør det vanskelig for deg å fungere i hverdagen, kan du ringe legevakten og avtale time med psykiatrisk . Publikum skal fortsatt ringe . Du kan oppsøke legevakten når du trenger øyeblikkelig hjelp.

Du trenger ikke henvisning . Hos Aleris Tromsø kan du raskt få time til allmennlege som kan hjelpe deg med små og store helseplager. Volvat har legevakt på Majorstuen i Oslo og på Laguneparken og Åsane i Bergen med drop-in og kort ventetid - tjenesten er åpen for alle. I Trondheim driftes legevakta av Trondheim kommune. Ring gjerne før du kommer.


Fastlegen vurderer kor mykje det hastar, og kan vanlegvis gje deg ein time same dag dersom. Prisliste: OBS: Det blir krevd gebyr kr 20- for ubenyttet time.

Etter kl alle hverdager dekkes legevakta av legene i Aukra og Midsund. SMS tjenster for å bestille time eller medisin. Velkommen til vår hjemmeside. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig.


Derfor er det tilrettelagt for bestilling av time (r) og resept(er) via SMS . Time vil styre uten støtte fra storebror . Når du trenger legehjelp – hvem skal du ringe? Disse to legesenterene deler på legevakt etter en turnus. I kontorenes åpningstider skal du ta. Time - og reseptbestilling via mobilapp.


Vesterålen legevakt er felles interkommunal legevakt for kommunene Andøy, Øksnes, Bø,. Du kan no ha e-konsultasjon (elektronisk time ) og motta brev og svar på prøver frå fastlegen din. Stryn legekontor har legevakt kl 08.


Til vår legevakt kan man komme uten time innenfor åpningstidene våre, men vi anbefaler alltid at man booker en time på forhån eller tar en telefon til oss for å. Os legekontor diagnostiserer og driver allmennmedisinsk behandling av befolkningen. Finn mer informasjon og bestill time på nett her.

Ta kontakt for å bestille time. Ullevål, og tre dager her. Nord-Odal legekontor ivaretar legevakt i tidsrommet kl 08. Privat legevakt i Oslo.


Vi har allmennleger, time på dagen, ingen henvisning, fastlege ordning i Oslo, Bærum, Asker, Sandvika og Snarøya. Vi tilbyr time på dagen til fast pris kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg