tirsdag 28. mars 2017

Lekkasjestoppsystemet er aktivert ikea

Lekkasjestoppsystemet er aktivert ikea

La maskinen stå i et par timer før du prøver på nytt. Får du fortsatt feilsymptomer så er det andre årsaker til at vannlekkasjesystemet er aktivert. Når du aktiverer programmet, står det normalt i tilstanden for. Lekkasjestoppsystemet er på. Den er ruffly år gammel.


Lekkasjestoppsystemet er aktivert ikea

Avløpspumpen aktiveres hvis denne alarmtilstanden inntreffer. Jeg regner med at flomsikringen er aktivert , og vil prøve å resette alt for å se om den da virker. Registrert: Innlegg:. Har dere evt aktivert tablettfunksjonen på maskina? Lenge siden siste rens?


Feilkode EFO (eller EF0) vises, når det er vann i bunden a vaskemaskinen, som har aktivert aquastoppen. Følg trinnene nedenfor, for at løse feilen. Piper oppvaskmaskinen din uten grunn?


Lekkasjestoppsystemet er aktivert ikea

Dette varsler om at noe er galt. Her kan du lese mer om den vanligste årsaken og hva du kan gjøre. Efter aktivering er apparatet som standard i. Sørg for, at apparatet er i. Hvordan du aktiverer lydsignalet for programslut igen. Signalet er aktivert som standard.


IKEA SKINANDE User Manual. Trekk lasken på barnesikringen til deg (1). Barnesikringen er aktivert. Slik åpner du døren med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg