fredag 11. desember 2015

Tekstil impregnering test

Hva er så hydrofobisk nanoteknologi? Tenk på det som vannavstøtende molekyler som skaper et mikroskopisk lag av luft mellom tekstil og . Vi ser på impregnering av ull, Gore-Tex, dun, bomull og sko. IMPREGNERING : Vi sprayet to ulike typer skinn for å se hvilken.


Nå har noen testet hvor mye impregnering har å si. Jeg ser etter en VELDIG god tekstilimpregnering , (har prøvd sprayene man får på (ja jeg har testet sparyene man får på G-sport, men er ikke fornøyd).

Hei Jeg skal vaske og impregnere min Norrøna Recon dress da vatnet bare. Sprayes på tørt rengjort tekstil og trenger bare å lufttørke noen minutter. Naturskyddsföreningen hänvisar till ett test i Danmark där endast 3 . Tips til impregnering av parkdress, vinterdress, vanntette jakker.


Impregnering til Gore-Tex. Unngå impregneringen med miljøgiftige fluorkarboner (PFAS) som truer livet i. Sjekk priser på best i test impregnering tekstil. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp best i test impregnering tekstil billig i nettbutikkene. For at ytterklærne skal fungere best mulig, må de vaskes og vedlikeholdes jevnlig. Uansett om du sverger til den gamle turjakken, eller har kjøpt deg teknisk . Fargeløst impregneringsmiddel som gir kapell, sprayhoo puter, markiser og andre tekstiler en effektiv beskyttelse mot vann og muggflekker. Holder til rundt 10 . Kan også brukes på tekstil.


Er testet og godkjent for Gore-tex. Sko som brukes daglig bør spayes UKENTLIG. Ta vare på skotøyet, støvler, klær etc. Beskytter mot fukt og smuss. Til lær, nubuck , mokka, syntetiske materialer og tekstiler.


Anbefales til TEX-materialer. Forseglingen danner et usynlig skjold rundt . AV TEKSTIL - STØVLER . Produktet påføres jevnt over aktuelt område. Test alltid produktet på et usynlig område før behandling! Dette spesielle impregnering fornyet vannavvisende .

Er Hydrophobia Nanocoating en erstatning for vanlig impregnering? Bolia textile protector er et enestående produkt . Tekstilimpregnering test. Inneholder ingen skadelige stoffer for mennesker eller miljøet. Fysisk slitasje reduseres, og den er effektiv på alle tekstiler.


Tørkes deretter i tørketrommel for å varmeaktivisere impregneringen. Fiber ProTector impregnering er markedets mest effektive impregnering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg