torsdag 31. desember 2015

Hybridsykkel test 2018

Hybrid er ubrukelig til alt annet enn sykling til og fra jobb der tempo ikke har noe å si. Skal du kjøre fort på asfalt - kjøp racer. Se tester av Scott, White, Merida, Diamant og Trek mfl. Velg riktig sykkel - Dette skal du se etter når du kjøper sykkel.


Har du sykkel fra før, bør du nå begynne å ta vårpussen. Men kanskje ønsker du deg en ny sykkel ? Om budsjettet er litt stramt, kan du jo først . For få år siden skulle ”alle” ha terrengsykkel. Denne trenden er i ferd med å snu. For stadig flere velger hybridsykkel , som er et raskere, lettere . For mange blir en terrengsykkel, . Hvor mye sykkel får du for nesten 100.


Test av racersykler med skivebremser. Det er mange ulike innfallsvinkler for hvordan man skal lage en god gravel- sykkel , noe vi mener det utvalget vi har fått på test viser tydelig. Hybridsykkel har vi i Birk Sport ha god erfaring med. To av syklene går riktignok inn under hybrid , men ingen modeller kom . En elsykkel koster definitivt mer enn en tradisjonell sykkel og man blir heller. Alle sykler kan fungere som pendlersykler til og fra jobb.


Likevel kan en sykkel tilpasset formålet gjøre turen til en bedre opplevelse enn du får . Terrengsykkel og Landevei har testet tre grussykler fra de norske sportskjedene. Men aluminium er fortsatt mer enn brukbart, her er vårt test av fem. NAF har nylig testet åtte elsykler som egner seg godt for å sykle til og fra jobben. STORE FORSKJELLER I TEST : Fra venstre Scott E-Sub Cross Park, Cube Cross Hybrid 40 Haibike Sduro. NAF har testet ni piggdekk for sykkel sammen med svenske Testfakta.


Vi har rask levering og god pris på hybridsykler fra Merida, Kross, Gavia, GT og flere. I denne testen har vi valgt å skille mellom hybridsykler og terreng- og. Resterende størrelser ventes inn i uke 49.


Mangeårig sykkelmekaniker Olav Berve advarer mot Powers sykkelkampanje. Grus eller asfalt, by eller land. Disse har ikke blitt testet av WD-Company og utgjør ikke en anbefaling eller forslag fra oss. En hybridsykkel er en blanding av vei- og terrengsykkel.


Scott Sub Cross Lady er et meget godt valg for deg som trenger en allsidig sykkel på asfalt og grusveg. Sykkelen er utstyrt med dempegaffel . Se vårt utvalg av terrengsykler, hybridsykler , barnesykler, bysykler, landeveissykler og elsykler. Tusenvis av nordmenn har slått til på tilbudet. Men hva er det egentlig de får?


GRATIS RETUR ▷ Finn stort utvalg hybridsykler - en blanding mellom MTB-, by- og racersykkel. Vi leverer raskt og billig. Velkommen til bikester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg