onsdag 16. desember 2015

Bildegjenkjenning iphone

MicroSD-kortplass MicroSD- kortplassen gjør at . Samsung tilbyr en rekke alternativer å velge mellom. Frontkameraet har fått en oppgradering fra til megapiksler, og har samtidig fått autofokus og ansiktsgjenkjenning. Et rykte som ikke viste seg å være sant var at Sskulle få ansiktsgjenkjenning , som ville utfordre Apples Face ID.


Meget godt kamera, rask ansiktsgjenkjenning , god batterileveti stort . Mange smartmobiler tilbyr ansiktsgjenkjenning som en metode for å låse. Hentet fra Unbox Therapy. Beautifully versatile 2-in-design with InfinityEdge display and great performance all in a . Ansiktsgjenkjenning er ny teknologi med disruptiv kraft for en rekke industrier. Et klart tegn på at ansiktsgjenkjenning er på full fart inn i allmennheten er at Apple i sin neste.


Samsungs Secure Folder lar deg holde filer og bilder kryptert i en egen mappe. Det er alt for lett å komme rundt. Her er fingeravtrykk sikrere, men også det er mulig å komme seg rundt.


Mobilen kan for øvrig låses opp via ansiktsgjenkjenning , i tillegg til . I USA er ansiktsgjenkjenning på full fart inn i dagligvarebutikkene. Emotify hvor du kan lage deg en personlig Avatar, hurtig ansiktsgjenkjenning , med mer. Netatmo Welcome Home Camera. HD kamera, ansiktsgjenkjenning.


Bestillingsvare (dager). Norges raskeste nettbutikk! Endelig flere mobiler med god ansiktsgjenkjenning. Fingeravtrykksleser, ansiktsgjenkjenning. Iris-skanner er aller . Nyheter og innsikt om samsung galaxy.


Her lures ansiktsgjenkjenningen på Galaxy Smed et foto. Lær å løse et problem med Windows Hello ansiktsgjenkjenning i Windows 10. Det finner du litt senere i bestillingen. For eksempel kan du nå velge mellom tre måter å logge inn på: ansiktsgjenkjenning , finger-ID eller med BankID.


Galaxy Tab Shar nå fått irisskanning i tillegg til ansiktsgjenkjenning. En rask skanning av ansiktet . I tillegg kan mobilene låses opp ved hjelp av ansiktsgjenkjenning. SAMSUNG SHVIT 128GB SELGES BILLIG. Her ser du hvorfor det er smart med mobilbank.


Smarte tips i mobilbanken. Du kan også melde skade, endre kjørelengde på bilforsikringen, finne . Onsdag var det klart for avduking av Samsungs nye flaggskipmobil Galaxy S8.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg