onsdag 23. desember 2015

Lavkarbo nuggets

MatPrat - Greske lammeskiver. Lårskiver og koteletter fungerer som andre biffer. Det går selvfølgelig også an å grille store stykker. Dette tar ikke lang tid på grillen.


Ingredienser: 5g Gilde Hverdagslam lammelår i skiver. Marinert lammelår på grill oppskrift med kalorier, allergener og pris.

Du får kjøpt skivene både frosne og ferske. Lammelår i skiver er enkel grillmat. Ikke alle har lyst til å gi seg i kast med et helt lammelår , men å steke lammelår i skiver er en litt mer overkommelig oppgave.


Med gassgrill , lar du flammene være på på deler av grillflaten. La kjøttet hvile i 15–minutter før du skjærer det i passe skiver. Grillet lammelår i skiver.


Knallvær i pinsehelga, så da måtte jeg måke fram terrassen (Ja, rester av vinterens takras lå fortsatt der) og trille ut . LAM PÅ GRILLEN : Lammekjøtt smaker mye og er naturlig fett.

Aubergine og squash: Del squash og aubergine i skiver og salt de med . Jeg lar kjøttet ligge og marinere i en til to dager, da trenger den gode marinaden inn i kjøttet og alt jeg trenger å gjøre er å legge kjøttet på grillen eller i panna. Hvis det blir for kaldt ute, så kan du lage dette inne – enten grille i ovnen eller. Høsten er høysesong for norske råvarer. Det er faktisk så mørt at det kan være vanskelig å skjære pene, tynne skiver av det.


Jeg har brukt lammelår av villsau her, men denne . Fyll sprekkene med skiver av hvitløk og små kvister av rosmarin. Her ser du litt bedre hvordan jeg har gjort det. Heilsteikt lammelår på indirekte grillvarme trigger urmennesket i den moderne kvinne og. Fjern skallet på kvitløken og skjær den i skiver. Da kan denne nydelige lammeretten fra grillen.


Et godt tips er å steke lammelåret ved hjelp av rotisseri på grillen. Bruker ofte å grille lammeskiver , marinert med div krydder olje hvitløk og rødvinseddie . Helgemeny med lammelår , bruschetta og sjokolade. This Pin was discovered by Our Cookbook. Skjær hvitløken i skiver.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Skiver av lammelår er lettlaget og deilig nasjonaldagsmat. Etter at lammeskivene er grillet eller stekt, skal de ettersteke cirka minutter. Legg lammelår i skiver og poteter lagvis i en terrakottagryte.


Især for dem som kan gå ut på verandaen eller hagen og grille når de vil. Sett lammelåret i ovnen, gå på skitur og fyr opp grillen. Da gjenstår det bare å ønske god påske, skjære kjøttet i skiver og servere med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg