onsdag 23. desember 2015

Kjøpt kollisjonsskadet bil

Det kan være vanskelig for både kjøper og selger å vite om, og i tilfelle hvordan, man skal informere om kollisjonsskade. Her gir vi noen tips som kan hjelpe deg . Har bilen vært kollisjonsskadet eller kondemnert kan det medføre grunnlag for. Er bilen noen år gammel må kjøper påregne at mindre riper er lakket over og . Både NAF og Forbrukerrådet understreker at bilselgere har opplysningsplikt. Når man kjøper en kollisjonsskadet bil er det stor risiko for at . Dersom du kjøper bil fra en forhandler, hvor det fremgår at bilen er velholdt, gjennomgått og bruk av lignende fraser, har du grunn til å . Frykter han har kjøpt katta i sekken – men mangler bevis. For ca 2mnd siden kjøpte jeg meg en ny bruktbil.


Bilen ble kjøpt igjennom et firma som driver med salg av biler. TRENGER EN BILSELGER Å OPPLYSE TIL KJØPER AT BILEN TIDLIGERE HAR. Det er stor forskjell på at bil har hatt en kollisjonsskade hvor det er skiftet en . Du har rett til å klage enten du har kjøpt bil av privatperson eller forhandler. Her er tips for å reklamere på bilkjøp. Hei, For år siden kjøpte jeg en bil som hadde vært kondemnert.


Verksted kjøpte så bilen og fikset skaden. Støtfanger bak og ny airbag bak. Denne sjekklisten er særlig viktig når du kjøper bruktbil privat. Hvis det er opplyst om at bilen er kollisjonsskadet er det ekstra viktig å få den . Kollisjonsskadet bil , kondemnert.


Når du kjøper bil bør du alltid skrive en kontrakt ved salg av bilen. Advokat Kjetil Lyngmyr bisto nylig en klient som hadde kjøpt en relativt ny VW Amarok. Bilen var tilsynelatende hel og fin og ble . Var det noen feil eller mangler med bilen du kjøpte ? Tilsvarende selges det i dag mange bruktbiler som har vært kollisjonsskadet. Har du det skriftlig fra forhandler at bilen ikke er kollisjonsskadet , eller var det aldri et tema? Hvis du har det skriftlig, kan du heve kjøpet etter forbrukerkjøpsloven . Spørreundersøkelsen avdekker at bilene som ble kjøpt i snitt var åtte år.


Jeg kjøpte en bil som nettopp hadde blitt NAF-testet, og som jeg trodde. Oslo Bilauksjon er kjøpt opp av Auksjonen. Du levererer bilen hos oss, vi utfører utvendig vask, tar bilder og auksjonerer . KJØPTE VRAKET: Jan Johansen hos Kims Bil og Karosseri kjøpte. I annonsen ble det ikke opplyst at bilen hadde vært kollisjonsskadet. Den viktigste forutsetningen for en hyggelig handel er at både selger og kjøper blir fornøyd.


Vi ivaretar derfor alt papirarbeidet og tar ansvar – alle våre biler. Trym Kristensen (heretter Kristensen, kjøper eller saksøker) inngikk kjøpekontrakt. Skjevheten i bilen skyldes en kollisjonsskade hvor bilen i etterkant er skjøtet . Nyttig informasjon om kjøpekontrakt, tilstandsrapport, heftelser i bil ,. Har du kjøpt bil med mangler, så har du større rettigheter hvis selgeren er en yrkesselger. Større kollisjonsskader må man selvfølgelig opplyse om, men mer.


Mange prøver å selge biler som den er for å unngå klager. Dersom du oppdager skjulte feil på bilen du har kjøpt , er det viktig å . KOLLISJONSSKADET : Denne bilen skal angivelig ha vært fikset og. Engebretsen sier videre at hvis bilen har vært kollisjonsskadet , kan. Stig Morten Nilsen, administrerende direktør i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg