mandag 28. desember 2015

Vaskehjelp østfold

Oppgi talet på kvadratmeter, rom, etasjar og meter under taket. Dersom det er snakk om fast vaskehjelp , kan du spesifisere kva som skal gjerast, og kor ofte. Etter at en dyktig og nøye dame har vasket and er timer det nå gullende rent hos meg. Er veldig fornøyd og ønsker fast avtale med dette firma.


Join LinkedIn today for free.

Sammenlign Overvåk Finn lignende. Send firmaprofil til e - . Med vaskehjelp fra Velverd får du mer tid til å gjøre akkurat det du selv ønsker. Med fast vaskehjelp fra Velverd får du en enklere og bedre hverdag, og du kan . Fast vaskehjelp avtale. Plusstid-medlemmer får avslag på de tre første rengjøringene.


I tillegg vil du få en velkomstgave til en verdi av 7kr, som . Lucidum AS tilbyr mange forskjellige typer rengjøring.

Flyttevask, Kontorsvask, Byggevask, fast vaskehjelp og mye mer. Vi håper at samarbeid med oss vil gjøre . Vi setter deg i kontakt med en vaskehjelp som garantert har sitt på det rene. Vi hjelper deg med dagligdagse vaskingen i ditt hjem. Vask, Renhol Vaskehjelp. Det betyr at vi møter opp på avtalt tid og tilbyr vår vaskehjelp til en god pris uten skjulte gebyrer og selvsagt, god kvalitet med 1 fornøydsgaranti inkludert.


Når man har fremmede folk i huset uten å være til stede selv, er det svært viktig å ha tillit til rengjøringsselskapet man lager en fast avtale med. Støvsuging av sofaer, senger og tepper. Pris for fast vaskehjelp : . Det er prisen City Maid tar for fast vaskehjelp.


Altså 4kroner til sammen, noe som kan høres voldsomt dyrt ut når det er så . Vi er en familie på voksne og barn som ser etter en fast vaskehjelp for huset vårt på ca. Rengjøring Støvtørk av flater, støvsuging, gulvvask, vask av kjøkken og to bad. Har du vurdert fast hjemme rengjøring eller husvask?


Vi tilbyr renholdsoppdrag til en . Stadig flere benytter seg av vårt tilbud om privat renhold. Sett bort renholdet og husvasken til eksperter.

Opprett en profil på Care. Unn deg fast vaskehjelp i en travel hverdag og få mer tid til det som virkelig teller. Med oss får du 1 hvit tjeneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg