onsdag 9. desember 2015

Ordtak om helse

Ordtak om helse

Trenger du et godt sitat? Antall sitater i kategori Helse : 17. An apple a day keeps the doctor away. Et eple om dagen holder doktoren borte, men en hvitløk om dagen holder.


Den aller største rikdom er god helse. Helse er som penger, vi er aldri klar over den virkelige verdien før vi mister den. Arbeid tiltaler meg, jeg kan se på det i timesvis. Hvorfor gjøre i morgen, det man kan gjøre i dag.


Han som ikke arbeider seg svett, han eter seg . Sitat…til inspirasjon og ettertanke - Balanse i Hverdagen balanseihverdagen. God helse er mer enn rikdom! Her er gleder og sorger. What feeds your soul? Lykke er ikke et spørsmål om hvor mye man har . Skal du holde en tale, eller vil du bare bli inspirert?


Ordtak om Helse og sitater om Helse - Nordens største samling av ordspråk, ordtak og sitater! Mange skåler så ofte for andres helse at de mister sin egen. Søk råd i vin, men fatt beslutning i vann.


Velsignet være dem som ikke har noe å si, og som ikke lar. Gammelt indiansk ordtak. Det har også nedfelt seg som en mer eller mindre reflektert opplevelse å høre hjemme i naturen.


Mennesket går ut i naturen for . Selv om vi har kommet langt med åpenhet om psykisk helse , er det fortsatt en del stigma og tabu. It takes a village to raise a child er et gammelt ordtak. Målet er ikke å oppnå gode idrettsprestasjoner, men glede og bedret helse. Utforsk denne tavlen til sigbriteks på Pinterest: Mental helse.


Sagt : sitater om helse , miljø og sikkerhet. Navn: Arbeidernes opplysningsforbund. Overordnet post: Norbok.


Ordtak om helse

Inspirerende sitater, ordtak og uttrykk kan lysne dagen din eller motivere deg til å oppnå suksess. Det er tider når et enkelt sitat eller ordtak kan uttrykke nøyaktig . Noen ganger er det vanskelig å holde motivasjonen oppe. Hvis du opplever dette , hvorfor ikke bruke sitater om selvforbedring og motivasjon . En del av kaka – SITUASJONER.


Legg i huskelisten loading. Produkt lagt til Se huskelisten. Bruker dikt til å skape åpenhet om psykisk helse. Norges mest besøkte nettsider om psykisk helse. Bilde av Ord til øyeblikket.


Ordtak om helse

Målsetningen med nettsiden er å . I denne vakre gaveboken presenterer Erik Lerdahl et rikt utvalg av . Disse berører alle på en eller . Sitater og ordtak som berører oss alle. Vi har følgende formater tilgjengelige: . Altfor ofte ender en stor samling av eiendeler opp med å eie sin eier. Bortsett fra helse , er interessante, mangfoldige og langvarige vennskap .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg