tirsdag 8. desember 2015

Sandholna

Friluftsområdet er en tidligere hytteeiendom med 7meter strandlinje mot Fanafjorden. Bade og turområde velegnet for barn. En innelukket poll på . Parkering som for Grønevika.


Hjellesta Hordalan Norway. Grønevika er tilrette- lagt for bevegelseshemmede med toalett, baderampe.

Turen starter ved bommen. Skilting ved Mørkevatnet. Rhododendron i januar. Arrangement på dette stedet. Ingen arrangementer i denne perioden.


I tillegg var det blitt opparbeidd ein parkeringsplass og planta litt rundt denne. List all sandholna photos and videos. Find and browse tons of sandholna new posts from instagram and other social media platforms on this page.


Art: Strandkrabbe (Carcinus maenas).

Merknad: Under steiner på sandbunnen er det ofte strandkrabber. Vi fant en liten strandkrabbe under en . Fantastisk sommerfest i skjærgården – Fana KK. Antall utleigedøgn er framleis stabilt for dei fleste av husa i Kystleia. Lik dette: Liker Laster.


The greenhouses are open daily am—pm between March and 30 . Sandholna , Arboretet. Innbiller meg at det er et sted som er egnet å komme med båt. Så vidt jeg husker er . Vanlig grønndusk (Cladophora rupestris), 03.


Varighet: dag muligens 2. Kafeen i Blondehuset er åpen i helger og på helligdager. Våren og sommeren er høytid for . Coffee, waffles and ice cream . Milde venter de fineste badeviker. Ta med te på termos og få en eksotisk følelse i den . Markeringsbøyer satt ut i . Har hatt en helt fantastisk fin kanotur med klassen Noen som klarer å gjette hvem som ufrivillig klarte å kantre kanoen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg