tirsdag 15. desember 2015

Keloid øre

Keloid øre

Hudtilstanden arr oppstår som resultat av sår eller andre skader av huden. Heldigvis finnes det i dag en rekke metoder og produkter til at fjerne arr. Sunniva: Det avhenger av hvilken type arr det er snakk oRøde. Dersom arrene er eldre eller littt dypere kan man forsøke å forbedre dem med AHA- syre eller retinol ,. En krem lager en barriere som holder fukten i huden.


Keloid øre

C Source med en mild essens eller krem , før du påfører direkte på huden. Når man lager hull i huden, er det alltid en risiko for infeksjoner, sår og arr. Bruker du eller har du brukt A- vitamin ( Retinol ) krem i løpet av de siste mnd? Strammer opp og minsker små arr.


A - vitamin syre , ALA syre ) En mil men effektiv peeling. Passer til alle hudtyper, . Grad av hudirritasjon. Vanlig å måtte bruke krem -behandling mot akne etter en kur. Psykososiale problemer?


Keloid øre

Det beste er å unngå arr ved å behandle kviser på eit tidlig stadium. Pasientar med aknearr må pårekne lengre tids bruk av A vitaminsyre. Tretinoin krem (NU derm) evt etterfulgt av Blue-peel . Leila jobber mye med Green Peel, Hydrafacial, og alle våre syrepeelinger. Kjemiske peeling oppnår gode resultater på hud med solskader , rynker, arr , . Den passer bra for de som har kviser, arr , porer, fine linjer og ikke minst.


En som heter melamix og en tretinoin krem (a- vitamin syre ) Melamix . Huden min er enda ikke perfekt, og arrene er der, men den er så utrolig. Den åpner opp porene og reduserer dermed talgmengden i huden. Gir tørrhet og kan gi irritasjon, kan . Kuren inneholder i tillegg en blekende krem som inneholder Hydrokinon.


FJERNE ARR ETTER KVISER: Ønsker du å fjerne aknearr? A- vitaminsyre - speeder opp nydannelse av huden, brukes i behandling av akne, . Arr er en naturlig del av tilhelingsprosessen etter en skade på huden. Aktiv aknebehandling vil redusere forekomst av arr. Noen har dype betente kviser som kan føre til arr , mens andre har nuppete hud eller sorte prikker.


Vi bruker antibiotika eller a- vitaminsyretabletter. Vi anbefaler en skrubb, rens, et talgregulerende system og en funksjonell dag- og nattkrem. Påfør krem der du har akne og merker eller arr etter akne. Med hele 2 ren C- vitaminsyre er dette et høyt elsket kultprodukt som jevner ut .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg