fredag 11. desember 2015

Fjerne spylukt eddik

Fjerne spylukt eddik

Men er nok riktig at eddik kan være det som fikser problemet. Hvordan fjerne spylukt fra sofa? Hus og hage innlegg 1. Barn og familie innlegg 9. Flere resultater fra forum. Sv: Tips til å fjerne oppkastlukt. Forsøk å dynke det med sterkt eddikvann ? Turban Smukk er ikke . Smarte tips for å vaske spy-klær?


Fjerne spylukt eddik

Eddik som luktfjerner? Vaske skumgummimadrass (oppkast) 13. Kjør maskinen gjennom en hel syklus uten klær eller . Har vaska gulvet flere ganger siden, men litt av spylukta sitter igjen. Noen som har tips for å fjerne lukta? Spy i stoffsofa (!) 31.


Dette skal du IKKE vaske med eddik. Fjerne spylukt i sofa? DROPP EDDIKEN : Det er mye du kan vaske med eddik , men ikke prøv å fjerne søl og flekker fra egg. Visstnok så skal eddik ta bort lukt. Så da skal man altså sette.


Fjerne spylukt eddik

Men må vel bli ganger bedre en spylukt :D . Når du våkner opp dagen derpå og kjenner røyklukten fra stua vil du raskt angre på avgjørelsen om at det var greit at gjestene røyket inne. Prøv å sett et glass med eddik i bilen over natta, for å se hva som skjer. Om du har litt ekstra . Blanding av såpe og eddik i flere omganger og mye tørking med våt klut for å forsøke å. Til slutt tok jeg en fuktig klut for å fjerne produktrester. Ull er det vanskeligere å skitne til, og vanskeligere å fjerne flekker fra,.


Har lukten av gammelt søppel, mugg eller svette satt seg i hjemmet? Fortvil ikke, du kan fjerne vond lukt ved hjelp av bakepulver! Jeg har hørt at man må bruke kaldt vann for å få bort spylukt ! Trenger hjelp med å fjerne spylukt i bilen.


Mange bruker å sette den under . Den lukter litt selv, . DNB Eiendom dnbeiendom. Her er tipsene til hvordan du fjerner gammel røyklukt, matos og annen. Bil - VG Nett Debatt - VGd.


Sigarettrøyk, oppkast, sur melk eller hundelukt - hva er beste måten å fjerne vond lukt på? Tips gjerne dine med-lesere om hvilke triks som fungerer og ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg