mandag 26. februar 2018

Sebra sengekant velour grå

Espen og Trine Nøvik lager melon og honningsalat med italiensk spekemat. Italiensk og spansk spekeskinke smaker ikke bedre enn norsk. På jakt etter spekemat av høyeste kvalitet? Maschmanns utvalg av spekemat er helt unikt.


Vår kontakt og ekspert på italiensk salami er Riccardo Franchi. Cette épingle a été découverte par Ingerid.

Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. If you have ever endured a divinely curated wine and cheddar dairy product taste of, you understand the magic regarding a best blen from Cheddar to . This Pin was discovered by Jan Karlsen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Spekefat med norsk spekeskinke og italiensk salami. Dadlar med tørrsalta sideflesk.


Roastbiff av kalv med parmesan, kapers og tunfiskdressing. Før kjøleskap og frysere kom, . Men nå inneholder et godt spekefat ikke bare de tradisjonelle norske skinkene og pølsene, vi har gjerne italienske og spanske delikatesser .

Ordet salær har direkte forbindelse med salt. De romerske soldatene fikk sin lønn utbetalt dels i salt. Saltet var grunnlaget for den konserveringen vi i dag.


Svært tynnskårede skiver – i perfekt tykkelse for pizza, tapas og buffêt. Brukes som pizzagarnityr, i pastaretter, del av forrett, spekemat. Vi har latt oss inspirere av den klassiske pizzaen fra Napoli. Spekemat kan nytes til mange retter. I deler av Norge ble spekeskinker og annen spekemat tradisjonelt klargjort.


Culatelloskinke (Culatello) er en tradisjonell italiensk pæreskinke som lages av . Norske, italienske og spanske skinker ble testet av norske forbrukere både ved en . Fem myter om spekemat. Italienerne elsker spekemat , men de har ingen tradisjoner for fenalår slik vi lager det i Norge. Her finnes det et nisjemarked for norske . Velkommen til Brunello Ristorante, italiensk restaurant i Oslo sentrum. Vi tilbyr ekte italienske retter, nydelig pizza og god vin. Selv om en del sverger til spansk og italiensk skinke, viser en blindtest . Ikke drikk rødvin til spekemat.


Gå heller for en av disse.

Smakfull spekematklassikar med italienske anar. Grovkverna svin og storfe med lite salt og perfekt balanse mellom kjøt og feitt. Midterste skål fra høyre. Sort oliven er et viktig tilbehør i det spanske og italienske kjøkken.


Passer til de fleste retter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg