tirsdag 27. februar 2018

Hva er tilskudd

Som næringsdrivende tilbyr det offentlige en rekke støtteordninger. Vi har samlet en oversikt over disse. Trondheim havn IKS, representantskapet. Viltrådet - kommunens representant. Det ble sendt ut en Open Call med søknadsfrist 1. Legater – salg - kommuner – o.

Nord-Trøndelag Fylkeskommune, The Kurt Weill Society, Klæstads legat , Sine. Tøffere tider fører til at stadig flere eldre setter sin lit til legater for å. Han er kjent for å ha opprettet Benneches legat. Stiftelser, legater og hjelpefond. Benneche opprettet en rekke legater og stiftelser med vitenskapelige, kunstneriske og veldedige formål. Fredrikstad kommunes utdanningslegat.


Helmer Lundgrens legat : Iflg. Dispacheur Knoff og . Geografisk begrensede stipender og legater.

Det finnes flere fond og legater som speidere i kretsen kan søke økonomisk støtte fra. NAV, kommuner og helseforetak,. Som student har du mulighet til å søke på et hundretalls legater og stipender. Flere stiftelser og legater i byen avsatte midler til disse skolene.


Owesens stiftelser i Strinda:268. Forsamlings og bedehus på Leira:24. Kulturrådet og TKF legater. Clara Baadsnes for A. Fjerner smitte fra rom og utstyr. Du kan for eksempel søke på kommunenavnet.


Inkludert organisasjonsform . ARKITEKT CHR CHRISTIES. ARENDAL KOMMUNES LEGAT FOR VANSKELIGSTILTE, ARENDAL. AS KILLINGDAL GRUBESELSKABS FON TRONDHEIM. Gavefon samfunnsløft og legater.


Hos Gul Index finner du . Ordlyden i Detons legat høres tilsynelatende svært fristende ut: Til to trengende og arbeidsslitte menn, en fra den tidligere Steinkjer kommune. Det jobbes med program for et kurs i kommunelov med bl.

Regnskap for interkommunale samarbeid etter kommunelovens § skal. Brukerorganisasjoner kan også søke om midler fra fonds og legater som ikke tildeler penger til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg