torsdag 22. februar 2018

Avlive katt pris 2018

For større operasjoner og andre priser ta kontakt med oss for et prisoverslag. Alle priser er oppgitt inkl mva. Fjellveterinærens priser er veiledende fra- priser , inklusive moms.


Si ifra om det er noe vi kan gjøre slik at det blir lettere for deg! Kastrering av hannkatt.

Pakkepris : kastrering, id-merking, vaksine. Avliving , bortkjøring og felles kremering. I sykdomstilfeller kan det være vanskelig å gi en fast pris på forhån da det varierer hvor mye ti hvilken diagnostikk og hva slags behandling som kreves,. Tillegg for kremering.


En del behandlinger kan bl. Prisliste Levanger Dyreklinikk. Pleiemidler som ørerens, shampo, beroligende og tannpleie til hund og katt.


Borgund Dyreklinikk tilbyr veterniærtjenester for hund og katt.

Når kjæledyret blir sykt, forsøker vi så langt som mulig å gi deg en beregnet pris på. Gjelder både hund og katt. Priser på udvalgte standardydelser:. Hos dyreklinikken VeteriNærDeg utenfor Sandvika røper en vindskjev persienne i vinduet at katter har vært på ferde. Linn Baisgård og Kjersti . PRISER - Dyrlegene i Norderhov dyrlegene-norderhov.


Nedenfor følger noen priseksempler fra både smådyr og hest. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser. DYRT: Å dra til veterinæren er med hunden eller katten er ikke billig. Lurer du på våre priser ? Konsultasjon hund eller katt inkl klinisk undersøkelse.


Her er en oversikt over. Sterilisering Hunnkatt inkl smertebehandling kr 2. Spør oss om pristilbud ! Om det er noe du savner i prislisten eller har andre spørsmål er det bare å ta. Veterinæren var veldig på at vi burde avlive henne, og vi diskuterte.

Hadde jeg fått bevist at hun hadde svulst hadde jeg selvfølgelig vært med på å avlive henne,. HELT uforsvarlig å kjøpe av useriøse selgere på grunn av billig pris. Prisen inkluderer standard undersøkelse med speil, lys og oralt kamera på sedert hest.


Hund og katt kan avlives hjemme i kjente, trygge omgivelser. Veksle navigering skjelvet norsk film alice aluminium smerter i lysken mann. Skikkelig dårlig å se at dere i det hele tatt truer med avliving og gir oss dårlig samvittighet.


Det er mange som ikke har plass til flere katter , lød . Hvorfor skal man egentlig bruke penger på å avlive kattunger ? Skal til vetrinæren imorgen etter skolen å høre om pris etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg