torsdag 23. juni 2016

Libanesisk mat trondheim

Men vi vet at mat ikke trenger å være fancy, dyrt, eller servert med avocado for. Men asiatisk mat og matkultur byr på et enormt spenn og store variasjoner. Smak på verden med disse åtte lokale spesialitetene du bør prøve når du er ute og reiser. Harissa er også navn på en tunisisk matrett.


Matgøy med Midtøsten.

Hverdagene fortjener god mat som ikke tar all den dyrebare ettermiddagstiden å lage. Prøv autentiske supper, sauser og tilbehør fra Asia og Midtøsten. Sterke, syrlige og fyldige smaker kjennetegner orientalsk mat og er lett vanedannende. Dette er mat for deg som er litt lei vanlig omelett! Den kommer egentlig fra Tunisia, men er populært i hele Nord-Afrika og Midtøsten.


Indisk restaurant som serverer street food og tradisjonell indisk mat. Restaurant med mat fra Hellas, middelhavsområdet og Midtøsten. Siamratree restaurant hever nivået på thai mat i Bergen til nye høyder med våre dyktige thailandske kokker som tilbe.

Du får kulturopplevelser av mat og mat tar deg med tilbake til barndommen og. Midtøsten , mat fra Etiopia, mat fra Østen og sushi, grønnsaksretter, . Moderne og tradisjonelle mat fra Tyrkia og Midtøsten dufter av de deiligste krydder, fra meze, supper, kjøttretter og vegetar til søte overraskelser . Beste restauranter med mat fra midtøsten i Doha, Qatar: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Doha, og søk etter pris, beliggenhet og mer på . Mat event in Oslo, Norge by matkurs. Nigella sativa Sørvest-Asia Bakverk, fårekjøtt, fet mat Svart pepper,.


Ferula assa-foetida Midtøsten Kryddersauser, lokale matretter. Kategori:Arabisk mat. Fra , den frie encyklopedi. Hopp til navigering Hopp til søk. Sider i kategorien Arabisk mat.


Reply Falafel med gresk salat og hummus - Mat På Bordet 24. De som liker sterk mat , kjører på med chili, tabascosaus og . Libanesisk meza er noe av det godeste du kan spise fra midtøsten. Cafe beirut, denne maten smaker ikke som ordentlig libanesisk mat.


Sauehode spises i flere lan også i Midtøsten. Da biskopen kunne nevne navnet på flere eksotiske matretter fra Midtøsten og dessuten kunne si takk på både arabisk og farsi (persisk), fikk .

I et halvt år har jeg hatt stadig mer lyst på tyrkisk mat etter å ha lest . Arabisk mat er så mye mer enn falafel og kebab og denne retten finnes over hele den arabiske verden. Som alltid med regionale varianter og denne er en syrisk . Du tenker kanskje at mat fra Midtøsten er fremmed og komplisert å lage? Sannheten er at mat fra Midtøsten ofte består av få råvarer og er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg