mandag 27. juni 2016

Langtidsferie 2019

Langtidsferie 2019

Nyt deler av vinteren i varmere strøk. Hos oss finner du langtidsferier i Spania, Portugal, Kypros og Thailand. Tidligere VI OVER 60-Resort) Salget starter mandag 6. Reis bort dager eller mer, til det spanske fastlandet, Kanariøyene, Amalfikysten, Malta og flere andre reisemål. Du velger selv når du vil reise og hvor lenge . På langtidsferie kan ferien vare i helt opptil uker.


Langtidsferie 2019

Perfekt for deg som vil ha en skikkelig lang ferie. Bestill langtidsferien med Ving! Langtidsferie til Italia eller Spania med Escape gjør vinteren din varm og solfylt.


Du bestemmer hvor lang den skal være. Er en uke eller to for lite? På Travelmarket vurderer vi en langtidsferie til mindst at være uger lang, og som.


Bli med Albatros på langtidsferie ! Her finner du billige langtidsferier til populære reisemål med avreise i løpet av de neste seks månedene. Tilbring vinteren i trivelige Nerja som har ca 3solskinnsdager i året. Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania passer utmerket for langtidsferie med behagelige temperaturer hele vinteren!


Med en langtidsferie hos Vitus Reiser kan du virkelig nyte ferien i avslappende. En langtidsferie er for deg som ønsker en lang ferie som både kombinerer . Det er mange grunner for å reise på langtidsferie ! Lad batteriene under solen i vinter! Vi tilbyr langtidsferie på opptil uker, ved breddegrader der du garantert slipper snømåking og frosne tær! Dra på langtidsreise til Italia med oss. Vi er eksperter på langtidsreise, og vet akkurat hvor du bør reise for å få en fantastisk reise.


Vinterens nyhet er langtidsferie ved Korintbukten på halvøya Peloponnes, knappe nitti minutter med bil fra flyplassen og storbyen Athen. Solgruppens kort- og langtidsferie tilbud til Gran Canaria. Vi har flere leiligheter i Selvaags anlegg tilgjengelige og vi kan tilby langtidsferie for. Dette flotte trekløveret var på langtidsferie med oss i Calahonda for ett par år siden.


Her sitter de i det flotte oppholdsrommet på . Populariteten for disse litt lengre . Finn din perfekte langtidsferie i Spania her. Reiser du på en langtidsferie i Spania, kan du glede deg til å bytte ut vintersko og snømåking, med solrike. Publisert første gang: 10.


Langtidsferie 2019

Med 3soldager i året har Kypros det beste klimaet i Middelhavet. Våre reiser garanterer sol, og godt humør. På en langtidsferie er vi afsted i 2-uger, og den ekstra tid giver bedre mulighed for, ikke bare at opleve men også at suge alle rejsemålets stemninger ind. Seniordansen med vår utmerkede danseinstruktør Haldis, er blitt en stor suksess! Verter og aktiviteter På våre Det Gode Liv langtidsferie har vi voksne, norske verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær.


Costa del Sol og Costa Tropical her i Andalucía er langtidsferie på vinterstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg