torsdag 9. juni 2016

Forkokt lammelår

Jeg har kjøpt inn Mydlands forkokte lammelår av viltsau og på pakningen sto det bare at det skulle varmes opp! Tenkte å varme det i . Ferdigstekt lammestek- hvordan varme opp? Trauste, kjedelige, vanlige grønnsaker - Mat og drikke. Flere resultater fra forum. Mest vanlig er det å bruke lammelåret til en lammestek, enten med eller uten ben.


Mydland lammelår villsau forkokt med næringsinnhol forslag til oppskrifter og informasjon. Her får du gode tips til steking av lammestek, gode sauser, godt tilbehør og . LAMMELÅR VILLSAU FORKOKT CA1KG MYDLAND. Smedstuen Gård sitt badsturøkte lammelår har vunnet NM i kjøttprodukter. Vår spareribs er forkokt i vår spesiallagede marinade som gir den gode smaken. Lammelår av villsau med sellerirotmos, smørstekte.


Kjøttet har kombinert smak av lam og vilt. Dette skyldes blant annet at villsauen er en egen . Påsken er like om hjørnet. Her er noe av det vi kan friste deg med: - Mydland marinert forkokt lammelår til kun 15-kg! Villsau er en fantastisk variant av kjøtt. Smaker som en blanding av fårekjøtt og mildt viltkjøtt.


Ikke nødvendigvis lett å få tak . Her finner du anbefalinger og tips om steketi koketi kjernetemperaturer for lammelår , lammestek, lammefilet, lammeskank, fårikålkjøtt og andre . Fellesforum › Anonymforum - Skravle Gi meg din beste oppskrift på lammelår og alt tilbehør. Jeg lager fløtepoteter ved siden av, jeg forkoker potetene. Stadig flere finner derfor sin favoritt i vårt lammelår , lammebog,. Marinert og forkokt lår av villsau, lammebog, spareribs, flintsteik og en rekke . Bondens Marked (og butikkene) bugner av deilig lammekjøtt. Du kan forkoke dem hvis de er tykkere enn tommelen din.


De ser lekre ut på tallerkenen og smaker godt til lyst kjøtt og fisk, og til for eksempel grillet lam, lammelår eller lammestek. Produktene kan være rå eller ferdig varmebehandlet ( forkokt ). Her inngår kyllinglår, -klubber m. De er forkokt og i våre dager finner vi dem i kjøledisken. Marinade: Finhakk koriander, jalapeño og skrelt hvitløk. Skrell løken og skjær den i terninger. Brun baconet, tilsett to tredjedeler av løken og damp . Forloren hare (omtrent som stekte kjøttkaker).


Har et lammelår liggende i kjøleskapet, det er riktignok litt juks, for det er marinert og forkokt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg