onsdag 29. juni 2016

Flyttevask lillehammer

Flyttevask lillehammer

Vi hjelper deg med anbud på flyttevask. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Lillehammer. Vi utfører omlag 1flyttevask årlig og er godt kjent med hva som kreves. Denne tjenesten tilbyr vi til både Gjøvik, Toten, Lillehammer og Ringsaker. Vi utfører daglig renhold i abonnement hos små og store kunder i Lillehammer.


Flyttevask lillehammer

Vi tilbyr renhold tjenester til private husholdninger (kun flyttevask ), bedrifter, . Vingromsvegen Lillehammer (Innlandet). Har mange gode referanser, erfaring innen det meste innen renhol samt spesialrenhold. Flyttevask i Lillehammer unike treff. Fast vaskehjelp - flyttevask og kontorvask - CityMaid gir deg tid!


RENGJØRING i LILLEHAMMER har aldri vært enklere! Vi har over års erfaring med flyttevask og renhold mellom Vågå- Lillehammer. Oppland fylke, Lillehammer.


Flyttevask lillehammer

Jeg flytter fra en leilighet på to plan 21. Noen som vet pris for flyttevask ? Vet mange opererer med kvadratmeterpris. Evt hvor mye betalte du for hvor stort hus? Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre . Vi tilbyr en grundig flyttevask for tomme boliger eller leiligheter. Vi forstår hvor viktig for deg er å ha eiendommen profesjonelt rengjort og kontrollert, og kan . Se nettsiden for priser.


Vi står for flyttevasken. Hvis du flytter til et nytt sted. Flyttet fra Lillehammer til Jessheim torsdag november. Godkjent renholdsbedrift.


Flyttevask lillehammer

Rydding og bortkjøring av søppel og hageavfall. Vi bistår også med flytting og flyttevask. Kontakt oss for et tilbud . Adresse Hågåvegen Lillehammer. Vi utfører flyttevask for både privatpersoner og bedrifter og er tilgjengelige for oppdrag dager i uken.


Om nødvendig stiller vi opp på kort varsel for flyttevask og rengjøring før . Skal du flytte og trenger flyttebyrå i Lillehammer ? Da lønner det seg å finne et flyttebyrå i Lillehammer med spesialkompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg