mandag 6. juni 2016

Lagerutleie

Lagerutleie

Vi er strategisk for de med lagerbehov i Akershus og Østfold. På utkikk etter smålagerlokale? Diverse garasjer og lager – ca. Egnet for flytteprosesser for midlertidig lagring.


City Self-Storage har avdelinger i Stor-Oslo. Flere nye lagerplasser. Det har vært mange som har etterspurt lagerplasser i det siste, men vi har ikke hatt noen ledige. Nå har vi laget nye lagerplasser på ca.


Vi tilbyr lagerutleie for både store og små behov. Våre lokaler er sentralt beliggende ved Terna i nærhet til Trondheim Havn avd. Stort eller lite lagringsbehov?


I tillegg har vi et eget frittstående . Langtid og kortidsleie av lagerplass. Evjemoen Næringspark AS leier ut lager både på kort og lang sikt, både når det gjelder private ting som må oppbevares, samt biler, båter, campingbiler og . Trenger du lager i Kristiansand? Vi har avdelinger,med døgnåpent minilager. Finn den som er nærmest deg, og begynn å lagre allerede i dag. OK Minilager leier ut temperert innbolager på flere steder i nærheten av Grimstad.


Døgnåpent, sikkert og . Lagerrom for møbler og innbo. Legg inn en beskrivelse av hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! LAGERUTLEIE har aldri vært. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Våre selvbetjente lagerboder gir våre kunder god tilgang på sine eiendeler.


Lagerutleie

Leie eller utleie av lager. Finn lagerhotell, lagerutleie , lagerplass, lagertjenester, lagerservice, lagertjenester m. Vi tar vare på dine verdier! Pris per kubikk Kr 3-.


Hvorfor velge Arendal lagerutleie ? Tilgjengelighet Med personlig nøkkelbrikke har du lageret fritt tilgjengelig hele året mellom 08. Vi kan tilby lagerplass til de fleste formål. Møbler, biler, båter, varer, utstyr etc.


Lagerutleie

Lokalene ligger på jaren. Ta kontakt for mer info. Din egen private bod - eller åpen . Fra gårdsdrift til lagerutleie. Kjell Arntzen foto: Per Arne Johnsen Om man slutter med en tradisjonsvirksomhet kan mye av lokalene foredles til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg