mandag 20. juni 2016

Bybadet ålesund

Om to år kan du ta julebadet i det nye bubadet i Ålesund sentrum. Arbeidet på tomta føregår no for fullt. Taket til badeanlegget er forutsatt utført som en grønn flate for lek og opphol brettet opp som en forlengelse av terrenget og fjellsiden bakenfor.


Satser på byggestart seinest 1. Slik blir det nye bybadet i Ålesund. Bølgebasseng, basseng med bunn som kan heves og . Illustrasjon: Invit Arkitekter. Utstillingsplassen i Ålesund.


Her kommer bybadet i Ålesund sentrum! Denne tegning er utarbeidet av oss og . Brødrene Jangaard as. Nå går det fort fremover. De flotteste leilighetene sprenger prisrekorder i Ålesund.


Bybadet ålesund

Tenk nå er vi i gang. Vi kan ikke operere i en kommune som til . Planen er at Guvernøren har møte med styret for Aalesund Øst Rotaryklubb kl 16: og Aalesund. Medium og kommunikasjon v Kai Åge og Åse Ålesund og Volda vgs. Badehus uten for gamle Torghallen. Bybad Orientering EBA 29.


Photo: Stiftinga Sunnmøre Museum. Nytt bybad i Ålesund. Garderobe- og dusjanlegg. Femtimetersbasseng: Med tre baner som kan deles slik at det . Velkommen til vår blogg om Ålesund.


Om alt som skjer her, om folk,. Bypatrioten fikk være med opp i den høyesta krana på byggeplassen til bybadet ! Les denne saken og mange andre Pluss-saker hver uke på rbnett. Les Pluss og eAvis i en måned for kr. Kr 4- første måned.


Det å flytte bybadet lenger mot nor vil gjere det nærast uråd å bygge bustader slik . I tilknytning til badet skal Veidekke også. Slike store anbud er alltid interessante og utfordrende, så vi gleder oss til dette, smiler han. Boliger, Ålesund , Eiendom. FRA ASKE TIL JUGENDSTIL.


En kal stormfull vinternatt 23. I løpet av timer ble 8bygninger lagt i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg