onsdag 13. januar 2016

Uvanlige gaver

Hjerte med hjerte inni , hvitt 13x13cm. Jul Hjerte med hjerte inni. Johanne Christins julekrans er laget av rørisolasjon fra Biltema og julekuler og diverse pynt fra Europris. Bildet er malt på finerplate med akryl og deretter lakket.


Fylt en sokk med ris som er inni.

Kulene er hule inni , og kan romme små gaver eller godteri. Med andre ord kan de bli den perfekte. DIY- julekule (alternativ 1). For å lage denne julepynten trenger du farget.


Ballen som du ser på bildet over, var laget av papir i tre forskjellige farger. Inni er det plass til julekuler , separert av stødig og holdbar papp som . Gjør juletreet ditt mer personlig med å tilføre kule og tøffe julekuler ! Inkluder gjerne de små i pyntingen av treet - og vi tror det blir mer gøy for de små og ha litt kule julekuler.

Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud. Navnet du ønsker på kulen skriver du i kommentarfeltet i . Lag en helt spesiell julegave til noen du er glad i! Jeg fikk en julekule med bilde av min da uker gamle baby. Deretter må du ha bildet du ønsker å ha inni kulen i en passende størrelse.


Flott nissehus med overraskelse inni :-) Skriv navn og alder på mot. Glasshjerte med hvite fjær inni og valgfritt navnetrykk. Men med julekuler kan man dekorere innvendig, så det . Personlige nøkkelringer med bilde plassert inni en kule!


Pynt juletreet med flotte julekuler med ditt eget bilde på! Se vårt store utvalg av produkter her! Om en måneds tid skal julepynten frem, sier Anna og har allerede så smått begynt å lage nye juleornamenter til hjemmet.


Lager vakre kuler med personlige bilder inni. Er kjempe flotte til. En meget populær plastkule med dobbelsidig foto på innsiden. Ypperlig til juletreet eller som pynt i vinduet.

Størrelse: 5cm i diameter. La julen bli magisk med en nydelig julekule med personlig navn og årstall. Produktet er på salg i en begrenset periode. De fineste juletrekulene!


Julekuler med plass til bilde ‑ Sølv. Tenk deg å ha julepynt på treet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg