fredag 8. januar 2016

Folkets lammestek i stekepose

Folkets lammestek i stekepose

En velkjent løsning for å få saftig kjøtt er å bruke en stekepose , men da mister du den fine stekeskorpen. Du kan selvsagt åpne posen underveis . Her finner du all informasjon som trengs for å steke det perfekte lammelår eller lammestek. Steketi steketemperatur, langtidssteking og kjernetemperatur er . Enten liker du lam, eller så liker du det ikke. Noen som kan fortelle litt om bruken av stekepose.


Påskeaften er lammestekdagen. Dette er mat som mange liker, det ser imponerende ut, smaker nydelig og er ikke så veldig vanskelig. Maten blir hverken saftigere eller mørere med stekepose , og er ikke nødvendig å bruke. Stekeposer er for å hindre søl og sprut.


Provencalsk lammestek trinn 3 . Med fløtegratinerte poteter, brekkbønner og rødvinssaus. Lammestek med fløtegratinerte poteter og stekt tomat er et velsmakende middagstips. Det er enkelt å tilberede surret lammestek uten ben fra Smedstuen Gård.


Folkets lammestek i stekepose

Dette er en helt tradisjonell lammestek med hvitløk og rosmarin. Langtidsstekt lammestek. Folkets Skinkestek Krydret. ANITAS MATBLOGG: Nydelig stekt kylling i stekepose.


Bruker man stekepose på lammelåret, blir det veldig saftig og godt. Kraften blir veldig konsentrert og nydelig i sausen. MENY - Stek på søndag? Jeg krydrer med salt . Nå får du fersk oksestek til kr 9- per kilo, fersk skinkestek til kr 5per kilo og rosmarinkrydret lammestek i stekepose til kr 16- per kilo. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Coops lammestek , surret og krydret med hvitløk og persille. Rosmarinkrydret lammestek i stekepose , benfri, surret. Dette gjøres i stedet for andre metoder som varmebehandling for å beholde smaken, samt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg